Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
je sleva stejna u obou karet? CSOB mam, obcas ale jezdim kolem Benziny, tak si rikam, jestli ji taky nezaridit
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
U Benzina karty je vyšší - na obyč paliva cca 60 hal a na Verva cca korunu...alespoň v mém okolí. ČSOB je sleva 40 hal na všechna.
Jinak tady o těch palivech - NM bez biosložky a benzín s aditivem, nikoliv biolíh:
https://www.ceproas.cz/eurooil/sortiment-paliv
Jinak tady o těch palivech - NM bez biosložky a benzín s aditivem, nikoliv biolíh:
https://www.ceproas.cz/eurooil/sortiment-paliv
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jezdim na Vervu, pač s aktuální palivovou mapou musim 98+ a přišla mi subjektivně lepší i než MaxxMotion100, minimálně delší dojezd a s Benzina kartou 80 - koruna sleva na litr dle pumpy (mají seznam vč. slev na portálu). Efekt bude znát spíš pri dlouhodobějším používání hlavně u moderních přímovstřiků. Jinak vysokooktonová paliva by měla být bez biosraček zcela nebo minimálně s biosračkami druhé generace, protože se u nás nevyrábí, vše dovoz buď DE nebo AT, SK v případě MOLu, ten ovšem na většině pump i exponovaných 98+ benzín stáhl, celkově jsem jejich politiku hlavně tedy cenovou nepochopil, zlatý Agip.
Neska sem z donucení (ani benzina an OMV nebyly v dohledu a v nádrži 3er sahara) nalil asi 10 litrů N95 u EuroOilu .... a hned nato scíplo asi padesát kobyl.... obživly, až sem tam nalil plnou Maxx 100
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Když se nalil EuroOil do O2 1.9Tdi tak to auto skoro nechtělo startovat natož nějak rozumně jet
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mám na tom odjeto tak nějak cca 300t km a není poznat rozdíl mezi EuroOil a čímkoliv jiným, včetně vysokooktanových benzínů. U nafty platí to samé. Bez rozdílu, jestli je to velkoobjemové atmo nebo turbo nebo TDI, CDI a podobné klony. Jak jsem již psal - neznatelné na výkonu, spotřebě, čemkoliv.
Ale může to být konkrétní čerpačkou...
Ale může to být konkrétní čerpačkou...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nebo čistě subjektivní pocit - ten můj, myslím.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mladej od PP by měl natankovat čtyři očíslované kanystry po 20 litrech a bez určení původu je dát PP do kufru. Vždy po rozsvícení hladoveho oka by PP jeden nalil do nádrže a pak sepsal svoje dojmy z jízd do dalšího hladového oka... Takový slepý benzínový test.
Konkrétně EUROoil u strakonic, kterej je strašně levnej, tam byl nafta pekelná.
Jinak u moderních motorů nemůže být změna okt. čísla znát hned, motor si na to zvyká nějakou dobu
Jinak u moderních motorů nemůže být změna okt. čísla znát hned, motor si na to zvyká nějakou dobu
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw