Prosím o radu
Re: Prosím o radu
jo woe musíš jako místní borci, alespoň 20let starý s černobílou navi aspoň
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
-
- Spolujezdec
Právě proto se ptám ne Jaký je na to názor.
Že BMW, v této výbavě, motorizaci a ročníku je mrdka, která na nikoho dojem stejně neudělá a neexistuje důvod, který by ospravedlnil její nákup
Co taková Mazda 3 s dvoulitrem? Za ty prachy bude krásná
Co taková Mazda 3 s dvoulitrem? Za ty prachy bude krásná
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nebo sehnat toho Focuse mk2 s 2.0 duratecem. Podobny vykon jako ono BMW a nebude to tak stare/vylitane.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Lachende Bestien
- Letec
Dvoulitrový Focus zní asi nejpřijatelněji.
A díky za volbu benzínového motoru. (jako astmatik jsem poněkud nepřátelsky naladěn vůči dusivým dieselovým šetřílkům, navíc většinou se zaslepeným/demontovaným EGR )
A díky za volbu benzínového motoru. (jako astmatik jsem poněkud nepřátelsky naladěn vůči dusivým dieselovým šetřílkům, navíc většinou se zaslepeným/demontovaným EGR )
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Focus ve 2.0 bude asi fakt nejlepší volba, ale hodně jich je v katastrofálním stavu.
Ta e90 je sice sociál, ale pořád je to RWD a u e90 zůstala ještě kvalita interiéru. Někomu to k radosti stačí, když nepotřebuje výkon..
Ta e90 je sice sociál, ale pořád je to RWD a u e90 zůstala ještě kvalita interiéru. Někomu to k radosti stačí, když nepotřebuje výkon..
-
- Spolujezdec
Neni to málo peněz za 328i, ale proč ne, záleží na stavu. Imho jde mechanika vždycky opravit, s čím se bojuje blbě je koroze. A její rozsah zjistíš až na místě. Za poslední měsíc jsem zevrubně prohlídl asi 10ks e46 a přes korozi prošel jeden.
RWD