Dříve M135i, nyní ///M2
Re: Dříve M135i, nyní ///M2
Takže desky se nakonec při 30tkm prohlídce musely vyměnit, nevím k čemu je takový ukazatel dobrý. Stejnou službu by udělalo kuličkové počítadlo
Přezul jsem další sadu Michelinu, tentokrát Cup2 a max. spokojenost. Pevné bočnice, dobrý grip a obstály na okruhu, i při dnešním testu na mokru. Utíkají na vodě sice o chvilku dříve, než 4S, ale není to žádná hrůza. Naopak mě příjemně překvapily, čekal jsem horror a ten se nekonal.
Vypadá, že asi už budu obouvat jen tento semislick
Po dobu garančky, jsem měl půjčenou 330e, docela sranda, zas něco nového. Na poskakování ve městě je to super. Bavil jsem se, jak na to všichni čučeli, že to nevydává zvuky
Testnul jsem i LED světla a svítí parádně.
Přezul jsem další sadu Michelinu, tentokrát Cup2 a max. spokojenost. Pevné bočnice, dobrý grip a obstály na okruhu, i při dnešním testu na mokru. Utíkají na vodě sice o chvilku dříve, než 4S, ale není to žádná hrůza. Naopak mě příjemně překvapily, čekal jsem horror a ten se nekonal.
Vypadá, že asi už budu obouvat jen tento semislick
Po dobu garančky, jsem měl půjčenou 330e, docela sranda, zas něco nového. Na poskakování ve městě je to super. Bavil jsem se, jak na to všichni čučeli, že to nevydává zvuky
Testnul jsem i LED světla a svítí parádně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jak na to všichni čučeli, že to nevydává zvuky ....klika, že jsi nepřeválcoval nějakého nepozorného důchodce...
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To je jako třílitr na elektřinu,jo ?
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
není to spíš něco jako vřitnosti i8 v hávu 3er?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si o tom něco přečetl a nic pro mě.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Je to 2,0l 135kw + elektromotor cca 50k.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Čas ukáže kam se to posune.Tak pro mě to bude,až to bude mít výkon třeba jako Tesla,i když i8 už jede celkem pěkně ,ale pořád komplikovaný,tak mě napadá ,co bude pak dělat chudák Akrapovič ?
Objednal jsem sadu 18, chci na to obout Federal 595 RS-R, (245/35 a 265/35) ale nějak se v tom jejich značení neumím vyznat.
Někdo uvádí UHP, někdo semislick. Pak je tam ještě verze RR, umíte mi zodpovědně poradit?
https://www.zbozi.cz/hledani/?q=federal ... 8&strana=2
Někdo uvádí UHP, někdo semislick. Pak je tam ještě verze RR, umíte mi zodpovědně poradit?
https://www.zbozi.cz/hledani/?q=federal ... 8&strana=2
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Dle webu federalu: http://www.federaltire.com/en/products.php?class=UHP, je mezi RR a R rozdíl (v TW) - jen RR nemá homologaci pro EU, tak je otázka co to vlastně vidíš na eshopech. Bych si tipnul, že je to spíš chyba a prodávají R.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).