"Bizarní" dopravní značky
Moderátor: řidičBOB
"Bizarní" dopravní značky
Neska nebo fčera tu kdosyk postoval divnou výstražnou značku (už nevím jakou) - nemožu to najít, když mě někdo navedete, tak to přesunu sem.
Já neska poprvé v životě viděl trojúhelníkovou výstražnou značku - "pozor jezdí tu kamjony a orvávají haluze ze stromů"....
Já neska poprvé v životě viděl trojúhelníkovou výstražnou značku - "pozor jezdí tu kamjony a orvávají haluze ze stromů"....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Re: "Bizarní" dopravní značky
Tak už sem to anšel... nebylo tady ale na OF.cz... Hafi určitě souhlasí abych to přepostoval semdle...
Hafi píše:Nevím, jestli lépe sem nebo do vtipů.
Ať koukám do vyhlášky jak koukám, tak prostě doplňková tabulka specifikuje kdy/pro koho to platí. A tady si Bolt prostě nezaběhá:
Lubenec na I/6, směr KV, jinak je tam 70 daná horizontálními značkami, poslední je asi 15 metrů před tímto (bohužel jen skica, bo streetview to ještě nafocený nemá).
TO JAKO FAKT?ctrl_j píše:
Tohle najdu kde hustopřísné omezení pro chodce
Lubenec na I/6, směr KV jak psal PP vyse.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
sem se ji pokoušel/pokouším vygůglit.... prozatím marně... ale našel sem jinou, tématicky dost podobnoupavproch píše: Já neska poprvé v životě viděl trojúhelníkovou výstražnou značku - "pozor jezdí tu kamjony a orvávají haluze ze stromů"....