BMW Divize
-
- Pan Řidič
Re: BMW Divize
Nevím, jak ostatní, ale bmw může stočit tachometr až o 250 km do určité doby od prvního spuštění vozu, tj. aby při převzetí zákazníkem to mělo najeto 0 km.
Všechna BMW jdou v továrně na měření výkonu a Probefahrt, takže redline 100% probíhá. Ale do návodu stejně píší, že se auto má zajet a u ///M jet po 2tkm do servisu.
Rozšířené testování u škodovky může znamenat třeba to, že určitý počet aut jedou projet po cestách kolem Kvasin. Občas takhle potkám čerstvě vyrobený auta.
Všechna BMW jdou v továrně na měření výkonu a Probefahrt, takže redline 100% probíhá. Ale do návodu stejně píší, že se auto má zajet a u ///M jet po 2tkm do servisu.
Rozšířené testování u škodovky může znamenat třeba to, že určitý počet aut jedou projet po cestách kolem Kvasin. Občas takhle potkám čerstvě vyrobený auta.
Narážíš na náš historický zážitek?Arnie J píše:ještě teď mě z toho píchlo u srdceVrooom píše:To do toho liji chcanky misto brzdovky, ze tomu odejdou brzdy za 1,5 kola?
Kazdy vyrobce dela namatkove zkousky u vozu z produkce. Na zacatku roku se naplanuje pocet kusu daneho typu, ty se pak vezmou z parkoviste a jdou se na nich udelat zkousky. Jednou z nich, u ktere se u Skodovky, a asi i jinde, najede nejvice km, je hlukovy test. Ten se dela na polygonu u Husi Lhoty. Z fabriky je to tam tak 15 km, zbytek se najezdi po draze. S auty je pritom zachazeno hoodne slusne a je bran ohled na pocet najetych km.Arnie J píše:Koupil jsem teď nedávno rodinné vozidlo a našel jsem v servisce papír s tímto textem:
Co si mám představit pod pojmem rozšířená zkouška, to netuším, ale v autě jsem v různých spárách našel kousky trávy, i když snaha vyčistit to tam evidentně byla Při převzetí u dealera mělo auto 42 km najeto.Vážený zákazníku,
s tímto vozem Škoda byla provedena rozšířená zkouška k ověření stanovené úrovně kvality a funkčních vlastností vozu před expedicí k prodejci s cílem vytvoření maximálních podmínek pro vaši spokojenost s naším výrobkem.
S pozdravem
Ing. Jaroslav Vlk
Řízení kvality výroby vozů Kvasiny
Stav km po ukončení zkoušky: 39
No, takže jsem se se záběhem opravdu moc nesral, beztak už to nemělo cenu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira: dík za info, to zní celkem v pohodě teda
Spectral: ovšem, na to nelze zapomenout
Spectral: ovšem, na to nelze zapomenout
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
nz, osobne jsem par takovych zkousek byl a take znam par lidi z kontroly kvality a fakt to nejsou strelci. to hosi, co vozi auta z linky na parkoviste, to je jina kasta. no a o frajerech, kteri nakladaji auta na nakladaky, o tech ani nemluve.
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
...a o tych co to vozia k samotnym predajcom na kamionoch...niekedy je z toho aj totalka
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
A sakra
Paradni auto a pan majitel.
Paradni auto a pan majitel.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Snow: já si ještě pamatuji, když ve VW v BA neměla auta servisní mód a jak hoši dělali na halách bordel s těma V10 TDI, když je převáželi z výrobní haly na optimalizaci
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pokial viem, tak transportny mod sa aktivuje az ked auto ide na transport, cize bordel sa robi stale. Ale v halach ani nie...
Vroom: Tieto upravy dost nechapem, 560hp a 700NM s prevodovkou do 450NM a hlavne bez LSD.
Vroom: Tieto upravy dost nechapem, 560hp a 700NM s prevodovkou do 450NM a hlavne bez LSD.