Zabava na casy buduce za cca 25.000€ - solved with M3

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zabava na casy buduce za cca 25.000€

Příspěvek od Snowman000 »

Presne jak hovori Mmira!

Tiez sme do toho isli s urcitymi obavami, malo to nie je, to je jasne, no ten stav proste presvedcil...interier ani nevrzol, napravy necekli, motor tahal krasne, volnobeh krasne pevny a zospodu uplne sucho...su k tomu komplet zaznamy tak pozriem ci tam nieco na motore bolo robene...

Jo a ani tych poslednych 20tisic podla mna nebolo tak smrtelnych...na otazku ci to ma este obmedzovac na 250 Bond nevedel odpoved ;)) :D
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

pavproch píše:svor už to má?
To je Mko, pyčo. :D
RWD
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

mmira píše: mel bych obavu az z tech poslednich 20t km, ktere natocil Bond mladsi :D
Au :D
RWD
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

d1.8t píše:
pavproch píše:svor už to má?
To je Mko, pyčo. :D
No tak sorry, no.... :D

Já zapomjél, že to je autí ještě z "poctivé" doby, ne jak neska, gdy si musíš skoro všechno na OEM auto dobastlit....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Nahodou ted muzes mit svor i v neplnotucnym Mku, takze je vlastne poctivejsi doba nez byla ;-)
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

No to pozor, ještě v dobách e36 sis mohl samosvor objednat i do běžného civilního modelu, ne jen M nebo polo-M.
:ar!
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Snowman000 píše:Presne jak hovori Mmira!

Tiez sme do toho isli s urcitymi obavami, malo to nie je, to je jasne, no ten stav proste presvedcil...interier ani nevrzol, napravy necekli, motor tahal krasne, volnobeh krasne pevny a zospodu uplne sucho...su k tomu komplet zaznamy tak pozriem ci tam nieco na motore bolo robene...

Jo a ani tych poslednych 20tisic podla mna nebolo tak smrtelnych...na otazku ci to ma este obmedzovac na 250 Bond nevedel odpoved ;)) :D
Kokoti :) ja s tim najel cca 3 000 km z ucty k seniorovi, nechal jsem vymenit naplne v diffu a prevodovce a jednal s tim v rukavickach, mel jsem v planu to nechat budoucim generacim nebo na tom nechutne zbohatnout :) nakonec jsem se ale rozhodl sverit to symbolicky do dobrych rukou :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Spectral píše:No to pozor, ještě v dobách e36 sis mohl samosvor objednat i do běžného civilního modelu, ne jen M nebo polo-M.
To ja vim, ja to vztahoval spis k vozum co tu vetsina provozuje, tedy e46 a novejsi, ne 20 let stare auto. (predpokladam ze posledni se svorem byla Z3)
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Vrooom píše:Nahodou ted muzes mit svor i v neplnotucnym Mku, takze je vlastne poctivejsi doba nez byla ;-)
To jen zavzpomínali na starý dobrý časy, dříve to šlo taky.
RWD
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak sme si cez vikend konecne vyzdvihli M3...
Spolu s XV a nohou Snehurky ;)
Spolu s XV a nohou Snehurky ;)
Pozor nasleduje trochu emocionalneho blabolenia
...a je to proste genialne auto a az teraz som pochopil, preco otec hned kyvol, ze ho bereme (ja pri obhliadke nesadol za volant) ;;)
Vsetky moje ocakavania proste rozcupalo a to som vyuzil jeho schopnosti tak na par %...velke diky samozrejme za to patri predchadzajucim majitelom, ze sa o to starali (diky Bonde) a ked si porovnam v akom stave bola moja E46 v rovnakom veku a km... :-s

Celemu autu ale proste sefuje motor a motor a znovu motor. Ne ze by ten zvysok bol nejaky autobus (ne Mmira, fakt to neni autobus :-B , to by to moje XV bol minimalne doubledecker so sumo vypravou na hornom poschodi), jasne MX-5 je pocitovo mrstnejsia ale oproti obyc E46 je citit velky skok a jednoducho je to pocitovo to najkomplexnejsie a najkompletnejsie auto ake som zazil. Vyvoj si predstavujem asi tak, ze motorari boli hotovi ako prvi, zakricali zborove loosers L-) a ostatne oddelenia museli zahodit co mali vymyslene a zacat znovu aby neostali bez roboty...a aj tak je ten motor proste bozi ^:)^
Spotreba z Brna do BA (ostalo este 3/4 nadrze), rychlost okolo 140km/h s obcasnym vyletom niekam dalej ;)
Spotreba z Brna do BA (ostalo este 3/4 nadrze), rychlost okolo 140km/h s obcasnym vyletom niekam dalej ;)
Verim, ze nam bude sluzit dlho a ze ho raz zdedim...musim...bo inak budeme musiet zohnat este jednu pre mna :x
Otca som uz tak stastneho velmi dlho nevidel a skoda ze sa mi nepodarilo natocit jeho odchod po prebrati auta...z vonku je ten zvuk nadherna pila :-bd
Na tento pohlad bych si zvykol hned :)))
Na tento pohlad bych si zvykol hned :)))
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne úte 01 srp 09:32, celkem upraveno 1 x.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět