Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
Už tady byla tahle perla?
Ti si pána s exotickým příjmením teda rozebrali...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Velmi zajímavé, a to jsem rozuměl sotva třetině. Nenašla by se hodná duše, která by to převyprávěla?
Děkuji
Děkuji
Reagoval bys stejně, kdyby šlo o průměrného heterosexuální ho bělocha?Shr3k píše:Ti si pána s exotickým příjmením teda rozebrali...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jo, zkurveni fizlove na kolech buzerovali někoho za to, ze se jim zdálo, ze má moc hlučnej výfukSpectral píše:Velmi zajímavé, a to jsem rozuměl sotva třetině. Nenašla by se hodná duše, která by to převyprávěla?
Děkuji
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond: No, to je ta část, kterou jsem pochopil Navíc tohle by mi asi došlo, i kdyby mluvili ve svahilštině. Spíš mě zajímá, jak to bylo s tím TUVem. On jim při kontrole dal papíry z TUV, švestkám se to stejně nezdálo, tak rozhodli o převozu na zkušebnu, kde ověří, zda ty papíry odpovídají realitě. No a pak nevím, jak dopadla ta zkouška, když měřili hlasitost výfuku, a co pak vykuchali z toho motorového prostoru... Tipoval bych nějaký tuning-bazmek, kterým se dala otvírat klapka výfuku víc, než jak bylo původně nastaveno a schváleno tím TUVem. Čili kvůli tomuto zařízení to ztratilo technickou způsobilost a na tomhle toho čmouda uvařili. Tak nějak, nebo jinak?
Tak jsem si to pustil ještě jednou, protože tuhle část jsem předním přeskočil...první zkouškou to auto prošlo, ale nesedělo jim to k tomu jak to auto znělo den předtím a tak ho kuchali dal, až našli nějakém rádiem ovládanej ventil ve výfuku....Spectral píše:Bond: No, to je ta část, kterou jsem pochopil Navíc tohle by mi asi došlo, i kdyby mluvili ve svahilštině. Spíš mě zajímá, jak to bylo s tím TUVem. On jim při kontrole dal papíry z TUV, švestkám se to stejně nezdálo, tak rozhodli o převozu na zkušebnu, kde ověří, zda ty papíry odpovídají realitě. No a pak nevím, jak dopadla ta zkouška, když měřili hlasitost výfuku, a co pak vykuchali z toho motorového prostoru... Tipoval bych nějaký tuning-bazmek, kterým se dala otvírat klapka výfuku víc, než jak bylo původně nastaveno a schváleno tím TUVem. Čili kvůli tomuto zařízení to ztratilo technickou způsobilost a na tomhle toho čmouda uvařili. Tak nějak, nebo jinak?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ale představa ze se mi fizlove a spol vrtaji v mým autě se mi tak příčí, ze by mě spis řešili za napadeni
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
plus na konci jeste zjisti ze neplati dane, takze auto bude u fizlu dokud nezaplati. Taky zminuji ze tyhle problemy se s nim resily opakovane. A jestli spravne rozumim, prijde i o ridicak?
A celkove jde o cloveka kterej ma na krku i dost dalsich veci, corky, padelani a tak. Jak jsem obecne proti velkym pravomocem policie, myslim ze tady (spis vyjimecne) se docela trefili.
A celkove jde o cloveka kterej ma na krku i dost dalsich veci, corky, padelani a tak. Jak jsem obecne proti velkym pravomocem policie, myslim ze tady (spis vyjimecne) se docela trefili.
Naposledy upravil(a) blah dne stř 19 črc 18:14, celkem upraveno 1 x.
Aha, díky. No tak to byli fakt důkladní, šmejdi. To o těch daních a řidičáku jsem vůbec nezachytil.
Ad napadení: Jo, tomu bych se nedivil.
Shodou okolností dneska ráno zase brali mě. Na začátku ostré řeči, že jsem přišel o papíry a jdeme do správního, protože jsem překročil o xxx km/h, o 2 minuty později vracel doklady s tím, ať teda jedu, ale netlačím tolik na plyn... A to tenhle patřil k těm slušnějším.
Ad napadení: Jo, tomu bych se nedivil.
Shodou okolností dneska ráno zase brali mě. Na začátku ostré řeči, že jsem přišel o papíry a jdeme do správního, protože jsem překročil o xxx km/h, o 2 minuty později vracel doklady s tím, ať teda jedu, ale netlačím tolik na plyn... A to tenhle patřil k těm slušnějším.