Kodiaq
Re: Kodiaq
Copak stále nechápeš, po více než padesáti letech?
Že někdo potřebuje (nouzově) převézt více než 5 osob a než aby jel dvakrát, tak radši vyklopí sedačky z kufru?
My taky měli Multivan standartně jen s šesti křesly a Sharan jen s pěti, protože tedy radši pojedu jednou za rok dvakrát,
ale chápu i ty, co mají více než tři potomky, nebo občas řeší hlídání a vozí hlídače, ať už sousedku, nebo babku...
Peugeot 404 Combi 7míst r1963:
Že někdo potřebuje (nouzově) převézt více než 5 osob a než aby jel dvakrát, tak radši vyklopí sedačky z kufru?
My taky měli Multivan standartně jen s šesti křesly a Sharan jen s pěti, protože tedy radši pojedu jednou za rok dvakrát,
ale chápu i ty, co mají více než tři potomky, nebo občas řeší hlídání a vozí hlídače, ať už sousedku, nebo babku...
Peugeot 404 Combi 7míst r1963:
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pro dospělého je to za trest ve většině aut; na dovolenou je to nepoužitelné, protože i v MV, když máš 2+2+3(2), tak už nemáš kam dát zavazadla pro ty lidi...a v těchto pseudo MPV je to ještě horší.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Však v TP Kodiaq není uvedeno 7 místné vozidlo, ale 5-7 ( případně 5 )
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Neska sem si uvědomil, že Kardiaqů potkávám na cestách už snad víc než Sněhomužů.... asi se Schade daří je prodávat jak housky na krámě....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Daří... Kvóty vyprodané už rok dopředu. Já před dvěma měsícema objednával na 03/2018 a prej: snad to stihnou vyrobit!
Btw: já za mnoho tisíc km po D/AT/IT potkal jediného - MPZ MC...takže asi nějaký nezaměstnaný
Btw: já za mnoho tisíc km po D/AT/IT potkal jediného - MPZ MC...takže asi nějaký nezaměstnaný
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zastoupení sněžných mužů je u nás dost závislé na regionu. Vcelku logicky jsou vidět nejvíc asi se značkama Z, H. Pokud nepočítám A.
Právě že já su ze Z a ta moje poznámka byla o situaci tady u nás.... Yettíků tu jezdí dost (převážně místních tj se Z-tkem) ale Kardiaqů fčíl víc... ale ti Kardiaci mají nejrůznější RZ, Z-etku má jen málo z nich... halt léto, prázdniny...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
... a turistická havěť, která má na všechno čas. Ideálně jezdí na kolech po okolí vedle sebe.
Já se bojím jet na kole po silnici i sám, to stačí aby nějaký umělec nastavoval navi nebo film a už se neprobereš.
Ani Lane Assistent nepomůže, všichni jej prozíravě vypínají
Ti šílenci, co jezdí na kolech vedle sebe po jedničkách, tak to musí být slušnej oddíl. A že jich je.
Zákonitě IQ dvouciferné a dost možná nějací mentálové zralí na léčení. Normální člověk prostě sebevraždu denodenně neriskuje...
Ani Lane Assistent nepomůže, všichni jej prozíravě vypínají
Ti šílenci, co jezdí na kolech vedle sebe po jedničkách, tak to musí být slušnej oddíl. A že jich je.
Zákonitě IQ dvouciferné a dost možná nějací mentálové zralí na léčení. Normální člověk prostě sebevraždu denodenně neriskuje...
ad k tym sedadlam: keby si mal 5clennu rodinu, tak fajn vec, ked raz za pol roka potrebujes odviezt este niekoho(cize 6-7ludi) niekde blizko, tak sa to hodi
dozadu supnes toho najmensieho/dieta v sedacke, a tych 20-30-50km v pohodicke, proste ako cisto nudzove sedadlo
pouzijes ho raz za pol rok, ale vtedy su kurva rad ze tam je
btw, neviem co vsetko zo sebou tahate na dovolenku, ze sa 7ludi nezbali do multivana... ved tam dozadu este v pohode vojde velka cestovna taska pozdlz(teda aspon v kratkom transporteri, predpokladam ze multivan ma rovnako miesta)
dozadu supnes toho najmensieho/dieta v sedacke, a tych 20-30-50km v pohodicke, proste ako cisto nudzove sedadlo
pouzijes ho raz za pol rok, ale vtedy su kurva rad ze tam je
btw, neviem co vsetko zo sebou tahate na dovolenku, ze sa 7ludi nezbali do multivana... ved tam dozadu este v pohode vojde velka cestovna taska pozdlz(teda aspon v kratkom transporteri, predpokladam ze multivan ma rovnako miesta)