Výběr navigace do auta
Výběr navigace do auta
Dobrý den, dokázal by mi někdo jakou navigaci do auta koupit? Mám nové auto a potřebuji dokoupit nějaké věci. První na řadě je navigace, pak budu asi kupovat kameru, ale koukal jsem, že téma na kameru už tu je, takže si ho potom v klidu projdu. Takže dokázal by někdo poradit?
Re: Výběr navigace do auta
Jak moc nove ? V novych autech je Apple CarPlay a Android Auto coz se da pouzit jako navigace.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stáhni si do telefonu Google maps, které i navigují. Dokonce umí i offline oblasti.
Nebo Waze. Kupovat dnes extra navi je asi zpátečnické.
Nebo Waze. Kupovat dnes extra navi je asi zpátečnické.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
WAZE z mobilu. Na mobily existují i držáky BRODIT. Mobil se s ním dá dát kamkoliv na palubce kam člověk chce.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jsem používal Garminy s doživotní aktualizací a te'd jedu vše z mobilu,jak říkají kolegové,někdy Sygic,někdy Mapy.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já vidím jako výhodu Waze (Google), že to má hodně aktuální mapy... Lze tam najít prakticky vše a to i v zahraničí. Nic nemusím nikde aktualizovat...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já právě si nejsem úplně jistý jestli chci používat mobil. Vím, že dost lidí ho jako navigaci používá, ale já si pořád říkám, že klasická navigace bude lepší.
Jestli nejsi taxikář, tak stačí mobil.
No taxikář úplně nejsem, ale trávím ježděním v autě celkem dost času.