Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Poradí někdo?
Sháním tip na dobrý rodinný penzion do 50 km severním směrem od ČBudějovic, nejlépe s parkováním "za plotem" . Jedna noc se snídaní na začátku července, 4- členná familie.
Kuju.
Sháním tip na dobrý rodinný penzion do 50 km severním směrem od ČBudějovic, nejlépe s parkováním "za plotem" . Jedna noc se snídaní na začátku července, 4- členná familie.
Kuju.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Prosím vás, jaké máte zkušenosti s onboard kamerami u rakušáků? Prý je to tam zakázané z důvodu ochrany osobních údajů pod pokutou až 10 000€, ale na motorkářích jsem se dočetl, že to není tak horké a při kontrolách to nikdo neřeší. Nevíte, jak se chovají u autových kamer? Samozřejmě kamera je u zrcátka a mě nevadí ve výhledu (kdyby si za volant sedl někdo menší než já, tak mu asi vadit bude).
Co jsem pochopil, tak by jim nevadila kamera kvůli omezení výhledu, ale kvůli ochraně osobních dat (poznávací značky aut, gesichty...) ostatních účastníků provozu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to tak.
Ale ještě jsem neslyšel, že by za to někoho jebali. Jezdím tam i já vcelku často a kameru nesundavám - zatím nikdy ani náznak problémů.
Ale ještě jsem neslyšel, že by za to někoho jebali. Jezdím tam i já vcelku často a kameru nesundavám - zatím nikdy ani náznak problémů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
Opravdu velmi "zábavný" paradox.
Fízlocysty vymáhají aktuální znění zákonů lidské společnosti násilím na úrovni slovní či fyzické manipulace a všemožných zákeřných praktik srovnatelných s vedením záškodnické války proti těm, z jejichž daní berou výplaty, a zároveň tytéž zákony pro ně neplatí.
Edit. Vlastně ony ani fyzikální zákony pro ně neplatí, protože např. zatímco nefízl ve vysoké rychlosti "překračuje dovolenou rychlost", fízl "pomáhá udržet bezpečnost"; pak dostanou do ruky supersport a výsledek jejich nerespektování fyzikálních zákonů už známe...
Fízlocysty vymáhají aktuální znění zákonů lidské společnosti násilím na úrovni slovní či fyzické manipulace a všemožných zákeřných praktik srovnatelných s vedením záškodnické války proti těm, z jejichž daní berou výplaty, a zároveň tytéž zákony pro ně neplatí.
Edit. Vlastně ony ani fyzikální zákony pro ně neplatí, protože např. zatímco nefízl ve vysoké rychlosti "překračuje dovolenou rychlost", fízl "pomáhá udržet bezpečnost"; pak dostanou do ruky supersport a výsledek jejich nerespektování fyzikálních zákonů už známe...
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Díky za rady. Dám to s kamerou .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jasně! S kamerou. Srát na ně.
Pokud nic nespácháš, tak oni tě stejně nebudou stavět.
Pokud nic nespácháš, tak oni tě stejně nebudou stavět.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kdyby tě stavěli, tak řekni, že si točíš výhradně svoji jízdu pro soukromé účely. Můžou držkovat viz. výše Potvora, ale stačí si stát za tím a ani o trochu neustoupit.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Je to tak, je třeba stát slušně za svým názorem, točím si vaši krásnou krajinu, ale teď mi ji kazí vaše uniforma.
Ale na Čechy jsou docela vysazení.
Ale na Čechy jsou docela vysazení.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .