BMW 1 M
Re: BMW 1 M
ja tu ted nebudu par stranek chodit apod. a budu delat mrtveho brouka, aby se na to zapomenulo.
každým dnem nebo už možná je jedna 1M na importu, ale obecně nejsou a nebudou ..a nikdo neví kdy budou
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
tak koho to zajímá... hlavně, že jsou 320dA
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Přesně tak. Dneska jsem v jednom supermárketu viděl vystavenou bílou 320XdA E90, mpacket, alcantara, idrive, přesně co bych potřeboval
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
čuňata jděte si krafat o takových prasárnách do divize
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Ale no tak, takovou kombinaci by tady uvítal každej druhej, jen se to stydí říct, protože pjanda říká, že je to šit...
Jiste by se nasli i taci, kteri by to priznali i kdyby jim to ve skutecnosti sympaticke nebylo. Prave proto, ze to neni zrovna ma oblibena kombinace
Ale k veci: 1 M Coupe se zatim jevi jako hotove mysterium. To auto aktualne nejen ze neni mozne dodat, nelze ho ani skutecne (rozumejte od automobilky) objednat. Neni to tedy tak, ze by dodani trvalo dele kvuli vysokemu zajmu, dnes Vam seriosni dealer dodani ani neslibi, protoze ho neumi nijak zajistit. Proc, to nikdo nerekl, ale vim o nekolika pripadech (zatim) odmitnutych zakazniku.
Presto by se z drivejsich objednavek mely dostat do CR dva kousky v nejblizsich dnech ci tydnech, ale zda se k nekteremu podari dostat...
Ale k veci: 1 M Coupe se zatim jevi jako hotove mysterium. To auto aktualne nejen ze neni mozne dodat, nelze ho ani skutecne (rozumejte od automobilky) objednat. Neni to tedy tak, ze by dodani trvalo dele kvuli vysokemu zajmu, dnes Vam seriosni dealer dodani ani neslibi, protoze ho neumi nijak zajistit. Proc, to nikdo nerekl, ale vim o nekolika pripadech (zatim) odmitnutych zakazniku.
Presto by se z drivejsich objednavek mely dostat do CR dva kousky v nejblizsich dnech ci tydnech, ale zda se k nekteremu podari dostat...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Ted nevim, ale myslim, ze ja jsem ho bohuzel neobjednal. Nebo mozna bohudik. Zajimave,proc ho nechteji prodavat?Nebo vyrabet? Ze by soudruzi nekde udelali chybu? A nebo opravdu jen takhle mala serie?
Jeste mi to pripomelo.Nebyly, nejsou, nebudou!
Jeste mi to pripomelo.Nebyly, nejsou, nebudou!
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?