Onboard videa
Re: Onboard videa
Tak kdo naprasi ten cerveny minivan, tady je to i s RZ a bodovy pridel by byl znacny…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Asi spěchal montovat výtah...
dement. Byl mě zajímalo, co by dělal s volantem, kdyby ten v protisměru vyhodil blinkr doleva a začal najíždět do odbočovacího.
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
U takových spíš platí poslat záznam do firmy (pokud to teda nejede zrovna říďa). Už jsem to tak párkrát udělal a pořád se necítím jako estébák
. Když už mám fa auto a nechrání mě teda jenom celkem anonymní spz, tak se snad podle toho aji chovám... Dle SPZ najít majitele je mnohem těžší než si najít kontakt na ředitele olepeného auta reklamou.
![Chatterbox :-@](./images/smilies/76.gif)
To me uplne desi, cekam na novy auto a nouzove budu dva mesice jezdit pujcenym polepenym autem... zakazali mi ty polepy sundat, ale myslim ze to za chvili uprednostniPíí píše:U takových spíš platí poslat záznam do firmy (pokud to teda nejede zrovna říďa). Už jsem to tak párkrát udělal a pořád se necítím jako estébák. Když už mám fa auto a nechrání mě teda jenom celkem anonymní spz, tak se snad podle toho aji chovám... Dle SPZ najít majitele je mnohem těžší než si najít kontakt na ředitele olepeného auta reklamou.
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Nemyslím si, že tady na AF je někdo, koho bych nahlašoval. Nemám mindráky, že mě někdo předjede, ale k smrti nenávidím předjíždění přes nepřehledné plné, vytláčení aut při předjíždění (že si až dělají třetí pruh uprostřed silnice) a podobné zhovadilosti, kterýma HODNĚ napomáhají ke vzniku krizových situací a nehodám. Ono by je možná takové kokotiny přešly, kdyby aspoň jednou asistovali u vystřihávání děcka z auta, když matku za volantem někdo vytlačil do příkopu, když předjížděl v nepřehledném úseku.
Jo tam je to fajn.
Taky mám zkušenosti...
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
ridic z vyhledu taky prasak.V 15sec mu chtel predjizdeni ztizit a nakonec toho strelce jeste dohnal.