ahoj, co treba nejaky Mini Cooper?
Pro holku asi designove privetive + se vyrabi i v cabriu...
Zajímavější postrk za cca 100tKč
Re: Zajímavější postrk za cca 100tKč
Jenom praktická: protože to auto má být na nákupy, čili bude parkovat před OC, nedokážu si představit cábro s plátnem, imho to chce "retractable hardtop" (jako má m4Zlik - já s ním ale na nákupy do OC nejezdim....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Laciná kabria - Barchetta - předokolka, ale laciná údržba a je za babku.
MX5 větší zábava.
Ale jsou jen dvojmístné.
CC od frantíků jsou hnusný. EOS už bude drahej. I tu Astru H twintop asi za 100k neseženeš. Spíš 150k. Ale už je to čtyřmístný. Počítej ale s tím, že se složenou střechou dáš do kufru málo. V téhle třídě mě příjde jako nejlepší volba.
Malý kabria Jako Tigra atd, moc nechápu. Když bych tím měl někdy někam jet, tak bych se styděl
Sebring kabrio se mě taky líbí, ale je jich na trhu strašně málo a příjde mě že ne moc udržované. Interiér už je dost nemoderní.
Pokud není kábro nutné, tak budeš mít asi o dost větší výběr.
MX5 větší zábava.
Ale jsou jen dvojmístné.
CC od frantíků jsou hnusný. EOS už bude drahej. I tu Astru H twintop asi za 100k neseženeš. Spíš 150k. Ale už je to čtyřmístný. Počítej ale s tím, že se složenou střechou dáš do kufru málo. V téhle třídě mě příjde jako nejlepší volba.
Malý kabria Jako Tigra atd, moc nechápu. Když bych tím měl někdy někam jet, tak bych se styděl
Sebring kabrio se mě taky líbí, ale je jich na trhu strašně málo a příjde mě že ne moc udržované. Interiér už je dost nemoderní.
Pokud není kábro nutné, tak budeš mít asi o dost větší výběr.
Alfa Spider? Ale to by se asi musel trošku přitlačit..
Ten Miník není špatnej nápad
Ten Miník není špatnej nápad