Právní poradna
Moderátor: řidičBOB
Re: Právní poradna
3/4 mi říkala, že kdesyk na webu zahlídla (ale nerozklikla) nadpis "od zítra změny pro řidiče"... sem fčíl chvíli gůglil a nic... nevíte někdo, čeho by se ty změny měly týkat?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Zákaz spaní v kamionech o přestávce v DE?
- GeneHawkins
- Letec
Přehlašování kdekoli.
V Bruseli schvalili cely balicek "dobrot". Min. mzda pro sofery, 45h mimo kabinu...oxik píše:Zákaz spaní v kamionech o přestávce v DE?
edit: tak 45h je uz tyden schvaleno.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj... EU se činí!
...ale stejně mne pobavil návrh jedné pomatené europosrankyně, že by se měla zavést možnost trestu smrti pro sebevražedné atentátníky
...ale stejně mne pobavil návrh jedné pomatené europosrankyně, že by se měla zavést možnost trestu smrti pro sebevražedné atentátníky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To bude asi tenhle nadpispavproch píše:3/4 mi říkala, že kdesyk na webu zahlídla (ale nerozklikla) nadpis "od zítra změny pro řidiče"... sem fčíl chvíli gůglil a nic... nevíte někdo, čeho by se ty změny měly týkat?
http://auto.tn.nova.cz/clanek/novinky/p ... kapitola=1
HondaMan: Tohle bude taky vec (jestli to projde) https://www.irozhlas.cz/ekonomika/konec ... 311739_ako
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
dík
rači na to neklikám, to je TV h@vna, to je životu nebezpečné....
rači na to neklikám, to je TV h@vna, to je životu nebezpečné....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- GeneHawkins
- Letec
A čoveče, až mě to překvapilo, že to maj celkem dobře zpracovaný...
Nevím, jestli úplně vhodné téma, ale nechce se mi zakládat nové - body platí ode dne přestupku? Za jak dlouho se v praxi připíšou, tj. budou viditelné v systému? (jsem dneska blbec jednou nezapnul Waze a stíhal oranžovou - hádat se nemělo smysl, tak dva bodíky).
Body se připisují ke dni právní moci rozhodnutí o přestupku. To znamená, že v blokovém řízení ode dne podepsání bločku (typicky přímo v den spáchání přestupku) a v klasickém správním řízení jeho pravomocným skončením.
V systému se objeví poté, co to tam úředník zadá (v blokovém řízení na základě echa od toho, kdo blokovou pokutu uložil), typicky do několika pracovních dnů.
V systému se objeví poté, co to tam úředník zadá (v blokovém řízení na základě echa od toho, kdo blokovou pokutu uložil), typicky do několika pracovních dnů.