Vyber "chytreho mobilu"

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Vyber "chytreho mobilu"

Příspěvek od pavproch »

zpátky k mobilům: co by mi silně vadilo, je slabá výdrž chytrých mobilů - co tak sleduju Jr. HTC, tak nabíjí každej den i když skoro nevolá... já volám dost a přesto nabíjím max 2x týdně... navíc je pro mě důležitá "prasovzdornost"- normálně odolný mobil odepíšu do 6měsíců (prach, vlhkost, nárazy... ref můj avatar) ....tožtak no... proto Sonim XP3 Enduro Yellow rullleeez :x (aspoň pro mě)...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Smyl Flek z Nohavic píše:
goes píše:no u E7 kazdy nadava na blbe rozliseni, slaby vykon, stary CPU a hlavne, ze to ma symbian.
ad rozlišení> Prostě si ho před koupí prohlédni, jestli ti přijde dobré nebo ne. Kupuješ to pro sebe.

ad CPU> Pro potřeby Symbianu dostačuje, pro jiné systémy by byl nedostačující.

ad Symbian> Prakticky to samé, co u rozlišení. Taky nejsem fandou tohoto systému, nicméně naprosto uznávám, že někomu vyhovovat může. Své místo má tedy především v levnějších zařízeních, např. 5230, ale pokud splňuje tvoje požadavky, moc důvodů bránit se mu tu ani není.
ok to chapu, ale sam pises, ze symbian spise pro levne telefony - proc?
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

pavproch píše:zpátky k mobilům: co by mi silně vadilo, je slabá výdrž chytrých mobilů
Jak kterých. Kdyby Nokia pokračovala dál v nedotykovkách, měla velkou šanci produkovat smartfouny excelentní výdrže. Taková E52 je toho důkazem živoucím.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Smyl Flek z Nohavic píše:
pavproch píše:zpátky k mobilům: co by mi silně vadilo, je slabá výdrž chytrých mobilů
Jak kterých. Kdyby Nokia pokračovala dál v nedotykovkách, měla velkou šanci produkovat smartfouny excelentní výdrže. Taková E52 je toho důkazem živoucím.
E66 - denne tak 30 hovoru, SMSky nepocitam, tak 2x15 minut parim hry kdyz sem na hajlu, denne shlednu tak 60-90 minut serialu a nabijim tak co 2-3 dny.
Mr.Semtex
Pan Řidič

Příspěvek od Mr.Semtex »

Tak ono tam opravdu záleží, jak moc a co využíváš.. Jak už jsem tu psal, kolega pouze telefonuje a to celkem dost, ty ostatní fíčury (navigace, internet a pod.) používá míň a nabíjí jednou týdně.. :-?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

navi pouzivam naprosto ojedinele
mager
Pan Řidič

Příspěvek od mager »

goes píše: tak 2x15 minut parim hry kdyz sem na hajlu
to chodis 2krat za den? :-B
Mr.Semtex
Pan Řidič

Příspěvek od Mr.Semtex »

Má to přerušované.. :)
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

goes píše:ok to chapu, ale sam pises, ze symbian spise pro levne telefony - proc?
Protože vedle jiných operačních systémů jako Android, iOS, Windows Phone apod. působí poněkud zastarale a zcela mu chybí takový ten wow-efekt, moderní grafika, fíčurky a tak. Ve schopnostech to není - Symboš pořád umí všechno možné a aplikace se pro něj vyvíjejí.

Do levných telefonů se hodí hlavně proto, že jejich majitelé vůbec nevědí, že tam nějaký operační systém je - s tím se setkávám zcela běžně. Natolik vypadá obyčejně. Pro tebe to třeba bude mít výhodu v tom, že většina věcí ti bude fungovat právě tak, jak jsi byl zvyklý doposud.

Na tohle má každé individuum vlastní názor, proto nedoporučuju nechat se tím zviklat. Pro mě prostě k S60 patří klávesnice a bez ní o to nestojím, bo se mi to neovládá dobře. To ale vůbec neznamená, že ti neposlouží, takže ti tu E7 klidně doporučím; moje dlouholeté žití s Nokiemi mi říká, že bude fajn, navíc se mi vzhledově fakt hodně líbí. Osobně bych v ní (a N8) pro sebe radši viděl Androida, bylo by to s ním obratnější. Pokud ale to srovnání nemáš, nepřijde ti to.
goes píše:E66 - denne tak 30 hovoru, SMSky nepocitam, tak 2x15 minut parim hry kdyz sem na hajlu, denne shlednu tak 60-90 minut serialu a nabijim tak co 2-3 dny.
Asi mám unavenější baterku, protože z toho mobilu víc jak dva dny nevymáčknu ani omylem, spíš méně. Výdrží je snad zatím vůbec nejslabší, co jsem měl...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

mager píše:
goes píše: tak 2x15 minut parim hry kdyz sem na hajlu
to chodis 2krat za den? :-B
prvni srani mam 10 minut pred probuzenim a druhe srani mam 10 minut po usnuti...
Odpovědět