Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
běžný, tedy konzumní ocet je nějaká koncentrace synteticky vyrobené kyseliny octové...........kurva co ti furt není jasný?
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Příspěvky: 880
- Registrován: stř 16 úno 13:19
- Bydliště: Österreich-Ungarn
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rychlodotazy
Z ethanolu?Smrťák píše:Z čeho se vyrábí líh??
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Re: Rychlodotazy
To není úplná pravda. Může to tak být,ale v praxi neníPickuper píše:běžný, tedy konzumní ocet je nějaká koncentrace synteticky vyrobené kyseliny octové...........kurva co ti furt není jasný?
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Re: Rychlodotazy
z ledasčeho....třeba i z bramborSmrťák píše:Z čeho se vyrábí líh??
Niko nadžanel ko kerdža
Re: Rychlodotazy
Líh se dá vyrobit téměř ze všeho. Třeba dřevo,noviny, brambory,řepa,obilí,synteticky
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Re: Rychlodotazy
ale nikde nepisu z akej konkretnej surovinyOctové výrobky lze rozdělit do tří skupin - ocet, ocet z kyseliny octové a ocet z octové esence. U výrobku s označením ocet se jedná u biologicky získaný ocet.
Re: Rychlodotazy
Smrťáku, takže dalo by se tohle použít na tlačenku?
http://www.subio.cz/ringo-octovy-cistic/ Je to myslím kyselina octová a voda.
http://www.subio.cz/ringo-octovy-cistic/ Je to myslím kyselina octová a voda.
Naposledy upravil(a) Slawall dne pon 28 bře 19:38, celkem upraveno 1 x.
2.016V 99kW
Re: Rychlodotazy
uz to mam:
Lihový ocet
Zřejmě nejtypičtější druh octa, kdo by ale řekl, že jeho základem pro výrobu je alkohol? Ano je tomu opravdu tak, ale není to alkohol jaký známe a konzumujeme. Tento druh alkoholu je získáván z žita, cukrové řepy nebo brambor.
Lihový ocet
Zřejmě nejtypičtější druh octa, kdo by ale řekl, že jeho základem pro výrobu je alkohol? Ano je tomu opravdu tak, ale není to alkohol jaký známe a konzumujeme. Tento druh alkoholu je získáván z žita, cukrové řepy nebo brambor.
Re: Rychlodotazy
jak to teda je? já doposud žil v domnění, že klasický konzumní ocet, tedy ocet lihový kvasný je tvořen čistou 8% kyselinou octovou, která je vyráběná z lihu, kterej se vyrábí v tomto případě nejčastěji ze škrobu či cukru...Smrťák píše:To není úplná pravda. Může to tak být,ale v praxi neníPickuper píše:běžný, tedy konzumní ocet je nějaká koncentrace synteticky vyrobené kyseliny octové...........kurva co ti furt není jasný?
Niko nadžanel ko kerdža