zajtra môžem skúsiť sadnúť dozaduM4Touch píše:Co vzít radši? Současnou 1er po FL nebo 2er? Motor 35i, manuál, zadohrab. Jak je to s místem vzadu ve 2er? Vejde se tam aspoň průměrnej dospělej, dětská sedačka? Díky
BMW Divize
Re: BMW Divize
To mluvíš spíš o M54 ne? M52 běžně oleje nežerou, ani z E46 fóra si nemůžu uvědomit, kdo by s M52 bědoval, že to žere. Naopak s M54 dost lidí.oxik píše:Váha dokáže nadělat tolik neplechy, že bych se jí nepokoušel čistit ani kupovat ve druhošce a prostě dal tu palbu za OEM díl..
Jinak každá druhá M52 má separátor v řiti a žere klidně litr i víc na 1000km.. pak jsou tací, co separátor vymění a žere to furt stejně (myslím membránu, ne celou soustavu separatoru)
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo M54 ja si s nou uzil svoje...ona hodne rada straca olej...najcastejsie ale kvoli ztvrdnutym tesneniam ( ventildekel,vana a tesnenie medzi blokom a olejovym filtrom) a aj kvoli separatoru a jeho prilahlym hadickam.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nene, kluci ze 7er klubu co mají m52tub28 mají takovou spotřebu oleje a rozhodně to neni "špatným kusem". Náš dělník s m52b25 taky něco bere, nicméně tam se leje strachlajn, takže je uplně jedno kolik
Já nemám TUB tak to určitě bude vpohodě A fórum 7er klubu radši hledat nebudu abych zjistil co všechno už se mi určitě posralo a ještě o tom nevím
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Jak dopadla zkúška s 2er? Mám 1er a vzadu je pro normální postavu místa dost. 2er je pohlednější, ale pokud občas někoho vozíš, vzadu anebo si odkládáš věci na zadní sedadlo, tak není nad 4 dveře.jožko píše:zajtra môžem skúsiť sadnúť dozaduM4Touch píše:Co vzít radši? Současnou 1er po FL nebo 2er? Motor 35i, manuál, zadohrab. Jak je to s místem vzadu ve 2er? Vejde se tam aspoň průměrnej dospělej, dětská sedačka? Díky
mám 183 cm , a sadnem si tam.
na aute jazdím z 95% sám a občas tam zveziem deti
na aute jazdím z 95% sám a občas tam zveziem deti
So, no problem! 2er it is!
no chcelo by to asi ale kabrio,aby sa mi lepsie nastupovalo. Som už troska postarší a zničený človek
No, jestli máš (opravdu?) potíže s nastupováním, tak se budeš muset podívat jinam...třeba nějaký Xko?