BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
jožko
Řidič začátečník

Re: BMW Divize

Příspěvek od jožko »

M4Touch píše:Co vzít radši? Současnou 1er po FL nebo 2er? Motor 35i, manuál, zadohrab. Jak je to s místem vzadu ve 2er? Vejde se tam aspoň průměrnej dospělej, dětská sedačka? Díky
zajtra môžem skúsiť sadnúť dozadu :-)
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

oxik píše:Váha dokáže nadělat tolik neplechy, že bych se jí nepokoušel čistit ani kupovat ve druhošce a prostě dal tu palbu za OEM díl..

Jinak každá druhá M52 má separátor v řiti a žere klidně litr i víc na 1000km.. pak jsou tací, co separátor vymění a žere to furt stejně :D (myslím membránu, ne celou soustavu separatoru)
To mluvíš spíš o M54 ne? :) M52 běžně oleje nežerou, ani z E46 fóra si nemůžu uvědomit, kdo by s M52 bědoval, že to žere. Naopak s M54 dost lidí.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Jo M54 ja si s nou uzil svoje...ona hodne rada straca olej...najcastejsie ale kvoli ztvrdnutym tesneniam ( ventildekel,vana a tesnenie medzi blokom a olejovym filtrom) a aj kvoli separatoru a jeho prilahlym hadickam.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Nene, kluci ze 7er klubu co mají m52tub28 mají takovou spotřebu oleje a rozhodně to neni "špatným kusem". Náš dělník s m52b25 taky něco bere, nicméně tam se leje strachlajn, takže je uplně jedno kolik :D
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Já nemám TUB tak to určitě bude vpohodě :-bd A fórum 7er klubu radši hledat nebudu abych zjistil co všechno už se mi určitě posralo a ještě o tom nevím :-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

jožko píše:
M4Touch píše:Co vzít radši? Současnou 1er po FL nebo 2er? Motor 35i, manuál, zadohrab. Jak je to s místem vzadu ve 2er? Vejde se tam aspoň průměrnej dospělej, dětská sedačka? Díky
zajtra môžem skúsiť sadnúť dozadu :-)
Jak dopadla zkúška s 2er? Mám 1er a vzadu je pro normální postavu místa dost. 2er je pohlednější, ale pokud občas někoho vozíš, vzadu anebo si odkládáš věci na zadní sedadlo, tak není nad 4 dveře.
jožko
Řidič začátečník

Příspěvek od jožko »

mám 183 cm , a sadnem si tam.
na aute jazdím z 95% sám a občas tam zveziem deti :)
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

So, no problem! 2er it is! ;)
jožko
Řidič začátečník

Příspěvek od jožko »

no chcelo by to asi ale kabrio,aby sa mi lepsie nastupovalo. Som už troska postarší a zničený človek
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

No, jestli máš (opravdu?) potíže s nastupováním, tak se budeš muset podívat jinam...třeba nějaký Xko?
Odpovědět