S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Na rozdíl od fčerejška sa u nás neska odpoledne nedalo, každou chvíli scalo a mraky visely těsně nad zemí.... škoda, no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To je moje třetí oko .970ka píše:Avatar,říkáš? Vidím píczu na helmě ,ale když píšeš o Miatce,tak jsem doma.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Fčera to šlo a byla to paráda, zítra snad počasí také dovolí.Dnes bohužel jen s plechem nad hlavou.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Tak dneska to taky šlo : https://www.youtube.com/watch?v=BGfctDJBOmk
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jo, šlo....
Ráno Kopec, po obědě motokoza a malotraktor (letošní první sekání trowy) a pak brmbrmbrm..... na okreskách (Vsacký Cáb, Kelč) klid, sotva sem vjel na hlavní (pro benzín, kam jinam než pro Vervu100 na Benzinu, tak an hlavní provoz jaxfiň...)
A fčíl už ale opravdu mám po 3denním víkendu (a nemoci) fakt dost, už budu jen čumělt do ingfernetu, jídla a telky....
Ráno Kopec, po obědě motokoza a malotraktor (letošní první sekání trowy) a pak brmbrmbrm..... na okreskách (Vsacký Cáb, Kelč) klid, sotva sem vjel na hlavní (pro benzín, kam jinam než pro Vervu100 na Benzinu, tak an hlavní provoz jaxfiň...)
A fčíl už ale opravdu mám po 3denním víkendu (a nemoci) fakt dost, už budu jen čumělt do ingfernetu, jídla a telky....
Btw, při prvním výjezdu na Vs.Cáb (celkem sem si ho dal 3x....) sem dojel G VII R a..... jak ňa zmerčil ve špíglu, tak tomu naložil.... odcpoda (ale jen odcpoda a chviličku) ten foukaný dvoulitr jede hodně dobře (dokonce asi i líp než zkrácená 30i) ale od 4000 otáček (mých) mu to prostě "nejelo"......
a ještě jedno btw: před asi 1/2 hoďkou na cestě z Rožnova do Bystřic proti mně černá miatka - mávli sme na sebe.... nebyla to (teda nebyl to) mánička?
Krásná rychlá podvečerní vyjížďka (Soláň 2x, Pustevny).... účel splněn, nádrž dojeta, takže sem mohl vzít plnou....
Opět: 309km = 49.6 litránků V100
Opět: 309km = 49.6 litránků V100
Zítra ráno se nikam nechystáš? Máme zítra jízdy
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz