Testy na Autoforum.cz
Re: Testy na Autoforum.cz
Došli jsme do situace, kdy už nikdo žádným testům na cokoliv nevěří. A nejhorší je, že to všem přijde normální. A ten, kdo to pranýřuje, je považován za mladého idealistu. Svět je v daleko větším průseru, než si myslíme
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
-
- Pan Řidič
Tak.jerry píše:Došli jsme do situace, kdy už nikdo žádným testům na cokoliv nevěří. A nejhorší je, že to všem přijde normální. A ten, kdo to pranýřuje, je považován za mladého idealistu. Svět je v daleko větším průseru, než si myslíme
"my piseme, co chceme. jen uz nechodime pres mrtvoly a obcas nezverejnime neco, o cem vime"
Česká mediální žumpa
Tuším, že ten nápad nepadne na úrodnou půdu, ale tak zkusím to:
Kdysi jinde v jiné komunitě jsme články, které nebylo vhodné prezentovat veřejně, házeli na přidružené forum do neveřejné sekce, kam měli přístup jen prověření štamgasti. To by klidně mohlo fungovat i zde, na fóru by přibyla jedna neveřejná VIP sekce, kde by se daly přečíst i ty šuplíkové články. Přístup do sekce by měli jen ti, u nichž by byl jakýsi rozumný předpoklad, že si to nechají pro sebe a nebudou si hubu pouštět na špacír. Redakce by tam taky mohla otevřeně napsat, jak se věci mají, a nenaznačovat na veřejné části fóra v hádankách...
Výdělečné by to asi nebylo, nicméně když už si tu práci s napsáním testu někdo dal, tak by autorova práce alespoň nepřišla vniveč.
Kdysi jinde v jiné komunitě jsme články, které nebylo vhodné prezentovat veřejně, házeli na přidružené forum do neveřejné sekce, kam měli přístup jen prověření štamgasti. To by klidně mohlo fungovat i zde, na fóru by přibyla jedna neveřejná VIP sekce, kde by se daly přečíst i ty šuplíkové články. Přístup do sekce by měli jen ti, u nichž by byl jakýsi rozumný předpoklad, že si to nechají pro sebe a nebudou si hubu pouštět na špacír. Redakce by tam taky mohla otevřeně napsat, jak se věci mají, a nenaznačovat na veřejné části fóra v hádankách...
Výdělečné by to asi nebylo, nicméně když už si tu práci s napsáním testu někdo dal, tak by autorova práce alespoň nepřišla vniveč.
Ja myslim ze by pristup k tomu ani nemusel byt nejakym sposobom obmedzovany. Test bez fotodokumentacie a bez podpisu zverejneny na nejakom blogu moze byt uplne nezavisly. Moze to byt "recenzia majitela" - clanok akych su na nete tisice. Mozno by sa aspon cast vynalozenych nakladov a energie takymto sposobom vratila a aj citatelia by boli spokojni. Koza cela, vlk syty ako sa hovori.
Nový Seat Leon Cupra 2017:
http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni ... legrace/?3
Chápu to správně, že ikdyž kufr nevyužiju, je lepší jít do kombíku, protože si líp zajezdím? Napsal jsem si žádost o testovací jízdu v nejmenovaném autosalonu a prodejce mi telefonoval, že si mě pamatuje z minula a už mi nic nepůjčí
Chápu to správně, že ikdyž kufr nevyužiju, je lepší jít do kombíku, protože si líp zajezdím? Napsal jsem si žádost o testovací jízdu v nejmenovaném autosalonu a prodejce mi telefonoval, že si mě pamatuje z minula a už mi nic nepůjčí
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Taky me to prekvapilo, vetsinou sou prazdny kombiky uskakanejsi (tvrdsi naladeni vzadu kvuli pripadnymu nakladu). Tak nejak me ta predstava ze je kombik lepsi vadi, stejne jako v pripade ze je by kabrio bylo lepsi jak kupe atd. Peknej test, dobre se to cetlo
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Stepan píše:Nový Seat Leon Cupra 2017:
Cos mu proved?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3