Dříve M135i, nyní ///M2
Re: Dříve M135i, nyní ///M2
Mám tam záměrně S.Drive. Nechtěl jsem nic s velkým gripem, abych kvůli smékání nemusel jezdit ještě víc jako debil . Ale mám neoriginální rozměr 185/55R14. Pokud zachováš 195/50R15 tak budeš mít lepší výběr. S ohledem na poměr cena/výkon by mě v tomhle rozměru lákaly Nankang Sportnex NS-2R 180 XL, nebo Federaly RS-R. AD08 ale budou asi o něco lepší. Ty S.Drive jsou někde na půl cesty, bočnice je už rozumě tvrdá ale zas to né tak jako třeba u těch vyšše. A zase mají i trochu klasický vzorek, tak celkem to i jde na vodě.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Metaljohn: Za mňa odorucam Bridge RE002, na MX-5 fungujú fakt ideálne v kombinácii sucho-mokro. Samosebou ak to ma byt iba na sucho tak sa asi nájde niečo lepivejsie...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak jsem je trochu přefoukl 2,5 a 2,7 pomohlo to. Houpání se odstranilo, jinak přilnavost je dobrá i na mokru. Takže asi to s nima vydržím911T píše:SS v 265/35 R19 tiez plavali. Ono je to patrne hlavne po prezuti zo semislikov. Casom si clovek zvykne a uz to tak nevnima. Trochu pomoze ked sa SS viac nahustia.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Dneska jsme měli trošku ježdění a musím nakonec uznat, že teď fungujou výborně. Je patrnější lepší grip, už nedokážu hodit zadkem tak snadno, jak na supersportech, už se musím fest snažit.
Pokud o nich někdo uvažuje, doporučuju
Pokud o nich někdo uvažuje, doporučuju
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pro majitele M2, dnes mi byla sdělena zajímavá vychytávka. V režimu komfort, zmáčknout krátce tlačítko off (omezení stabilizace), hudrování a střelba z výfuku dostane úplně jiný rozměr, práská to, jak soutěžák. Snad o polovinu hlučnější, než ve sport +
Proč to kurva nedali do toho sport + ?! Dneska jsem si tím spravoval náladu po hokeji.
Proč to kurva nedali do toho sport + ?! Dneska jsem si tím spravoval náladu po hokeji.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jojo, už se těším. Zase dáme někdy slezinu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jsme si včera povídali o spojce, že je tam plně elektronická? Ji člověk pustí a cítí tak o půl vteřiny později že opravdu zabere, je to takový nezvyk když to člověk moc nezná.
Proto sem si u té tvé tenkrát připadal jak postižený kripl co řídí poprvé
Ale je to o zvyku
Proto sem si u té tvé tenkrát připadal jak postižený kripl co řídí poprvé
Ale je to o zvyku
SSS - vdechne tě do života
Jak elektronická?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
když se rozjedeš, chceš přeřadit a normálně spojku pustíš nohou tak se nic neděje a jakoby za zlomek vteřiny to opravdu tu spojku pustí.
Není mechanická prostě jako mám třeba ve Swiftu.
Ale třeba se nám to jen zdá, přeci jen je to nové a jeli jsem jen kousek na výlet, ničemu to nevadí jen nezvyk z těch a ostatních aut
btw. jak si říkal Ondroj, že s ním budou chtít všichni závodit tak už se tak dělo, jsme se museli smát včera
ale každopádně bomba Už aby to bylo zajetý
Není mechanická prostě jako mám třeba ve Swiftu.
Ale třeba se nám to jen zdá, přeci jen je to nové a jeli jsem jen kousek na výlet, ničemu to nevadí jen nezvyk z těch a ostatních aut
btw. jak si říkal Ondroj, že s ním budou chtít všichni závodit tak už se tak dělo, jsme se museli smát včera
ale každopádně bomba Už aby to bylo zajetý
SSS - vdechne tě do života