Lampárna (stěžovatelna)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Za*rane, vy*rbane O2sk! Dnes bez akehokolvek upozornenia odpojili pristup na BIS-Blackberry Internet Service a tym mi uplne odpojili telefon od pristupu k mailom a celym BB sluzbam! A este mi budu tvrdit ze sa ma snazili neuspesne kontaktovat telefonicky a SMS aby ma o tom informovali...
PS: Ano ja viem nemam pouzivat pre niekoho archaicky pristroj s analogovymi tlacitkami (BB 9900)
PS: Ano ja viem nemam pouzivat pre niekoho archaicky pristroj s analogovymi tlacitkami (BB 9900)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Hele, T-mob SK není o nic lepčí..... roky sem od nich měl datovou předplacenku vč. USB sticku pro surfování v SK (Easy či jak sa to zovalo) a ....dyž sem chtěl letos v lednu (januári) dobít, tak to nešlo a na predajni mi prostě oznámili že tuto službu (včetně mé SIm karty) zrušili bez oznámení a náhrady.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mám historickou zkušenost, že podpora BB od O2SK je opravdu tragická. Zrovna jsem potkal jednoho uživatele s ošoupaným BlackBerry Bold 9790 a řekl jsem mu "už to zahoď".Snowman000 píše:Za*rane, vy*rbane O2sk! Dnes bez akehokolvek upozornenia odpojili pristup na BIS-Blackberry Internet Service
Pokud na tom nemáš postavený nějaký opravdu enterprise systém, tak není důvod to používat.
Nějaká chcanka nám ukradla obě skla zpětných zrcátek a ještě stěrače. Sice na starý e39 dělníkovi, ale i tak to dost nasere. Nešlo to jinak a poprvé jsem jel bez zrcátek, to je strašný. Ty zrcátka ještě chápu, ale starý zrezlý a ztvrdlý stěrače?
Dneska se odevzdávala skupinová práce, součástí jejíhož vyhodnocení bylo i procentuální hodnocení ostatních kolegů, které se přímo promítlo do výsledné známky. Tak jsem všem nasázel 100%, nic mě to nestojí a nejsem píča ny? Od ostatních jsem obdržel 80, 40 a 75%
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Asi jsi v kolektivu oblibenyStepan píše:Dneska se odevzdávala skupinová práce, součástí jejíhož vyhodnocení bylo i procentuální hodnocení ostatních kolegů, které se přímo promítlo do výsledné známky. Tak jsem všem nasázel 100%, nic mě to nestojí a nejsem píča ny? Od ostatních jsem obdržel 80, 40 a 75%
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jsem si rychle proběhl obory, které studují moji, teď už naštěstí bývalí, spolupracovníci a naznal jsem, že ze mě mají akorát mindrák
*A neposral jsem průběžný test na kontingenční tabulku, takže mě (narozdíl od toho ošklivého šišlající mamrda co mi dal 40%) stejně pustili
*A neposral jsem průběžný test na kontingenční tabulku, takže mě (narozdíl od toho ošklivého šišlající mamrda co mi dal 40%) stejně pustili
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
dnes ma ridicak kazdy.. 35 nehod a jeste se tim chlubí
http://www.lidovky.cz/ze-zivota-pokusne ... 6_lide_ELE
http://www.lidovky.cz/ze-zivota-pokusne ... 6_lide_ELE
Pravda vyděsí
Zřejmě slušný oddíl
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT