Gastronomické okénko
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gastronomické okénko
Já byl dneska v Lednici U Tlustých...za mne tedy vše na 1 s * !!!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Spolu s Bolkem aspol. dám vždy přednost guláši s šestima před takovouhle cizojazyčnou modernouoxik píše: Vepřové líčko po burgundsku, bramborový fondant
Hovězí pupek z belgického plemene s bylinkovo-smetanovým dipem a kořeněnou zeleninou pečenou na medu
Hovězi bacon cheeseburger s anglickou slaninou, gouda, domácí majonézou a bulkou
Miniburger z hovězího bio masa v domácí sezamové bulce s cukrovou cibulkou, čedarem a BBQ omáčkou
a třešničkou na dortu byl wagyu steak s teryiaki omáčkou udělaný od mistra Pohlreicha
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já si podobný jídla právě většinou dávám, proto jsem tohle považoval za "nevšední" a měl potřebu se podelit o zážitek
Kolik tam bylo lidí? Já jsem pravidelně chodil na PFF, ale postupem času to šlo dolů... v mých očích hodně...
Z akce pro fandy se stal tvrdý business, místo fandů gastronomie začal chodit "mainstream" na burger a steak (nic osobního), z "na co mám zrovna chuť" se stalo "kde je zrovna nejkratší fronta"... Loni jsem byl vytažen na food festival v Pardubicích a Olomouci a situace byla hodně podobná. Jen bez šance na ochutnání něčeho nového.
Z akce pro fandy se stal tvrdý business, místo fandů gastronomie začal chodit "mainstream" na burger a steak (nic osobního), z "na co mám zrovna chuť" se stalo "kde je zrovna nejkratší fronta"... Loni jsem byl vytažen na food festival v Pardubicích a Olomouci a situace byla hodně podobná. Jen bez šance na ochutnání něčeho nového.
2.9T RWD
Já to mám rád v podniku Na Marjánce na Smíchově. Svíčková se šesti ve 4 ráno má prostě svoje kouzlo a kdo tvrdí opak, tak akorát zavidí
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Člověče...jsem o dost starší a svíci ve 4 ráno jsem snad v životě nejedl
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Docela dost. Vyšlo počasí, ale rozlozilo se to do celého areálu, takže fronta max na 10 minut u nejlepšího stánkuHondaMan píše:Kolik tam bylo lidí? Já jsem pravidelně chodil na PFF, ale postupem času to šlo dolů... v mých očích hodně...
Že soutěžních restauraci měla jen jedna burger a steak snad žádná. Ale souhlasím, že úplně něco nového, pokud jsi zrovna neměl chuť na krokodýla nebo pavouka za 300, se moc ochutnat nedalo.
řidičBOB píše:Člověče...jsem o dost starší a svíci ve 4 ráno jsem snad v životě nejedl
Já jsem celkově, snad nikdy ve 4 ráno nejedl
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Dneska restaurace Tuskulum kousek od Zlína. Prostředí prvorepublikové vilky a okolí za 1, obsluha z počátku trochu škrobená, ale pak přátelská, obsazené jen 2 stoly...
Kuřecí vývar dost průměrný, kančí hřbet sous vide na višňové omáčce s chlupatým knedlíkem úžasný, kynuté livance se švestkami a créme fraiche slušný průměr...
Asi tam nepojedu přes pul republiky jen na jídlo, ale při cestě kolem to stojí za návštěvu...
Kuřecí vývar dost průměrný, kančí hřbet sous vide na višňové omáčce s chlupatým knedlíkem úžasný, kynuté livance se švestkami a créme fraiche slušný průměr...
Asi tam nepojedu přes pul republiky jen na jídlo, ale při cestě kolem to stojí za návštěvu...
2.9T RWD
Trošku z jiného soudku
Řeznictví Brabec na Vinohradské. Ne uplně drahý, ale moc moc dobrý, chodím tam teď pro všechno Nenechat se odradit vzhledem prodejny.
O kousek dál je pražské řeznictví, kde si může gurmán dopřát párky z kostelce, ale ve fancy interiéru, za fancy cenu. Tam lozí všichni a u Brabce aspoň není fronta
Řeznictví Brabec na Vinohradské. Ne uplně drahý, ale moc moc dobrý, chodím tam teď pro všechno Nenechat se odradit vzhledem prodejny.
O kousek dál je pražské řeznictví, kde si může gurmán dopřát párky z kostelce, ale ve fancy interiéru, za fancy cenu. Tam lozí všichni a u Brabce aspoň není fronta
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))