Učitelka: „Pepíčku, někdo počmáral dveře na záchodě, nebyls to ty?“
Pepíček: „To mě nezajímá. O tom se nechci bavit.“
U: „Počmáral jsi je, nebo ne?”
P: „Franta snědl Honzovi svačinu!“
U: „Počmáral jsi ty dveře?“
P: „Ty dveře byly hnusné a špatně natřené. Kdo je natíral? To je skandál!“
U: „Tak jsi je počmáral, aby byly hezčí?“
P: „Ale dveře mě nezajímají – na sousední škole taky kdysi někdo počmáral dveře.“
U: „Počmáral jsi ty dveře, nebo ne?“
P: „A co ta svačina? Proč se neptáte na ni?“
U: „I na to dojde. Ale teď se ptáme tebe: Počmáral jsi ty dveře?“
P: „Proč se ptáte mě? Mě to nezajímá…“
U: „Je to tužkou, jakou máš jenom ty, tak se tě ptáme.“
P: „To mě ale nezajímá – a vás by taky nemělo. Vás by mělo zajímat to, co mě – mě zajímá svačina, tak proč vás ne? Je to kampaň! A co ta sousední škola? Tu vyšetřujte…“
U: „Počmáral jsi ty dveře?“
P: „Proč mě nenecháte domluvit? Svačina. Franta. Dveře. Nezajímá. Kampaň! Svačina. Franta. Dveře. Nezajímá. Kampaň! Svačina. Franta. Dveře. Nezajímá. Kampaň! Svačina. Franta…“
Politický koutek
Re: Politický koutek
A čemu se divíte teď po letech? To bylo jasné už před počátkem, stačilo si zjistit minulost.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já se nedivím ničemu. Vždy to byl zkurvený estébák.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já se divím jen jeho preferencím, to je opravdu smutný obrázek společnosti. Jinak ničemu.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Babišův ojeb totiž průměrnej Čech ani nepochopí. Grossovu igelitku to jo. Kabelku? Ale jistě. Ale nějakej korunovej dluhopis? Nebo dotaci? Získávání majetku skrz podvody? Na to už mu mozková kapacita nestačí.
Mimochodem, jako rozhodně největší bizár za poslední dni hodnotím Faltýnka v DVTV. A přitom ten chlap nemůže bejt (narozdíl od Babišovo voliče) úplně tupej. Nechápu, že se sám sobě nezačal smát.
Mimochodem, jako rozhodně největší bizár za poslední dni hodnotím Faltýnka v DVTV. A přitom ten chlap nemůže bejt (narozdíl od Babišovo voliče) úplně tupej. Nechápu, že se sám sobě nezačal smát.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Grosse moc srovnávat nejde. Je to dost dlouhá doba a za tu otrlost vystoupala úplně někam jinam. Všimněte si slovníku všech aktuálních stran. To, co dřív byl exces, je teď naprostý standard.
No, aby to s těma preferencema nebylo stejně jako u Zemana nebo Trumpa. Většina těch průzkumů má pod 1000 respondentů, takže stačí zvolit vhodný místo, a je vymalováno, ANO? (m'kay)Zajda píše:Já se divím jen jeho preferencím, to je opravdu smutný obrázek společnosti. Jinak ničemu.
Já to myslím spíš historicky a prakticky. Průzkumy neřeším, v těch ANO bodovalo ještě než ho kdokoliv znal:-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, tvl - mám dost!
http://www.denik.cz/z_domova/byvali-voj ... 70524.html
http://www.denik.cz/z_domova/byvali-voj ... 70524.html
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Sem dostal "osobní" mail od Fr.Matějky - v návaznosti na úspěch akce czexit mezi ovčany mě upozorňuje na https://www.referendum.cz//
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.