Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Tak tohle známe už z PL3, kde ten Canon také nebyl moc ke prospěchu, spíše naopak.
TruCam to rozhodně není a tím pádem odpadá veškerá invence - měření z auta nebo z ruky bude spíše zbožné přání než realita.
Osobně nechápu - za tohle musel někdo dostat nasypáno, protože jestli někdo někdy měřil s LTI/TruCamem a pak s LT3/4, tak ten rozdíl je tak markantní, že by to poznali i Blind Boys from Alabama!
TruCam to rozhodně není a tím pádem odpadá veškerá invence - měření z auta nebo z ruky bude spíše zbožné přání než realita.
Osobně nechápu - za tohle musel někdo dostat nasypáno, protože jestli někdo někdy měřil s LTI/TruCamem a pak s LT3/4, tak ten rozdíl je tak markantní, že by to poznali i Blind Boys from Alabama!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
PaCh mě před chvílí vypreventil...... celá cesta po dálnici z FM do Ovy pěkně tacho/tempomat 135 .... za nima - neměl sem koule na to je vybliknout z rychlýho a přefiknout....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jo, neska sem jel (vlastně poprvé od doby co ji tam instalovali) okolo tý bedny v Hrachovci a .... "Ka band"......charger píše:Kamarád mi v neděli říkal, že viděl jak instalovali Ramer do takovéhle krabice v Hrachovci.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nikdy jsem neviděl aby jeli tak, že mi vadí a nelze předjet, jinak odvracím nebezpečí zvukovým a světelným výstražným znamením.pavproch píše:PaCh mě před chvílí vypreventil...... celá cesta po dálnici z FM do Ovy pěkně tacho/tempomat 135 .... za nima - neměl sem koule na to je vybliknout z rychlýho a přefiknout....
Podle mého auta jedu 138kmh=133GPS a beru je vždy i s vozíkem ani z dálky neřeším ,jaký to sbor a jedu v levém ještě, než ty poznávací znaky jsou pozorovatelné.
Občas tedy jedou rychleji, ale to je bez měření, přesun na školení, cvičení atp, to vidíš, že nikoho neřeší.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Byl to minimálně v začátcích Olympus Ultrazoom. Poslední generace už má nějakou základní zrcadlovku od Canonu, tam jsou výsledky úplně jiný. Ovšem prodleva mezi změřením a zhotovením snímku cca 3 vteřiny, kdy obsluha musela stále držet stisknutou spoušť. Často to udělalo obrázek neostrý nebo obrázek "bez titulků" s výsledky měření. To byl opravdový samodomobastl. No nekup to za 3/4 mega z obecního rozpočtu.řidičBOB píše:Tak tohle známe už z PL3, kde ten Canon také nebyl moc ke prospěchu, spíše naopak.
Tak já myslim, že pro nás, slušné občany, jedině dobře, ny?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
x2005: "nový" PL3 DOK II by na tom měl být ale líp.. aspoň teda podle parametrů
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když už pirátit, tak pořádně
https://www.novinky.cz/krimi/436794-mot ... -km-h.html
https://www.novinky.cz/krimi/436794-mot ... -km-h.html
No pain, no gain.