BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: BMW Divize

Příspěvek od mmira »

to je jeste 5q, ne? bez 6 je to problem na dalnici, na okreskach ne. pokud to teda bude na jezdeni po nich, nemusi to byt nutne na zavadu.

dal bych si velky pozor na stav podvozku - vsechny cepy, silentbloky, u e46 spotrebni zbozi. taky je potrebw prohlednout uchyceni klece diferaku, jestli tam nenei popraskana kastle
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jo, je to 5q, ale nechci to na dálnici, ale okresky. Spodek důkladně prohlídnu. Je to přes známého od 1.majitele, najeto ke 150 tis. km, vyplněná serviska, garážovaná víkendovka, cena cca 220 tis. Kč se mi zdá pěkná. Havarovaný to není, jen nějaký malý ťukance a škrábance na nárazníkách, jezdila s tím i manželka. Jsem zvědav, v pátek to omrknu ;)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

mrkni take na zdni pera, jestli nejsou praskla
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Někde zde na fóru jsem k E46 psal nějaký postřehy, zkus to najít ve vyhledávání :) S 5q bych neviděl problém na dálnici, to auto má převody dlouhý jak tejden před výplatou. Uchycení diffu byl problém před FL, ale obávám se, že bez sundané nápravy to neuvidíš (pokud už nebude fakt velká). Já ji nechal repasovat a taky jsem tam dírku měl, ale bez sundání vidět nešla.

Dávej pozor na rachtání z přední strany motoru (vanos) nebo rachtání z pravé strany (DISA). Ale to taky nejsou nechutný částky za servis.

Kdybys ten příspěvek nenašel, tak dej vědět.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Jedi
Autoškolák

Příspěvek od Jedi »

Nazdar, viete, ktore modely s manualom dostali automaticke medziplyny? Olda si kupil M140i a tam to je (pytal som sa na to), predpokladam, ze tiez vo vsetkych M2/M3? Ako to je u M135i? Pred FL to myslim nemali, ale co po FL? Prekvapilo ma, ze to ma dokonca aj 218i Active Tourer. Je mozne niekde zistit, ktore modely / motorizacie to maju a ktore nie? Pripadne, da sa dodatocne deaktivovat? Diky.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

M135i MT, ani po fl, meziplyny nedělala.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

330i Convertible jsem jezdil novým a bylo to o dost horší ježdění, než ostatní karosářský verze. Kastle se kroutila, motor netahal. Na kochačku asi dobrý.
Věcná: mt má stálej převod 3,07 oproti 2,93 u sedanu, kupé.
RWD
retron
Letec

Příspěvek od retron »

ja byl v Alpách s e46 325i Convertible v manualu a ten motor s tim mel co delat, resp. moc to nejelo ale na pohodu ideal
s 330i to možná už i pojede, zvuk nemá chybu
naopak bych řekl, že co se týče kroucení kastle a vydávání pazvuků, to v porovnání s tehdejší 4sedadlovou konkurenci a dokonce i 2sedadlovou, patřilo k těm lepším ne-li nejlepším, otázka je jak to bude po letech provozu, ale jako GT ideál
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Dík za názory, v podstatě potvrdili to, co od toho sám čekám. Poreferuju, až se svezu, případně koupím ;)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Tak jsem dnes objednal... snad to bude lepsi volba nez minul 1er
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět