BMW M2 vs M3
Re: BMW M2 vs M3
Jo, stačí se podívat do podpisu
me tam u 428i chyběl spíš otáčkoměr, ten je prý jen u eMek, je fakt, že kvalt by se někdy hodil v těch 8 stupních je bordel, když se rychle podřazuje, jinak to ukazuje zbytečné údaje, rychlost, navi a chybová hlášení
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Zvuk to má super,jezdím furt s otevřenejma Akrapama,ale co je to platný,když "závodím ",tak tam ty kvalty padaj tak rychle,že nevím,co tam mám,kuwa,no PaBond007 píše:970: a to motor nema zvuk? Nebo podle ceho radis? Ja mam taky 8 kvaltu a nejak mi udaj o tom co mam zrazenx nechybi..ale povetsinou jsem divnej ja : D
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
tiež by som rád vedel "kerý" qualt tam mám v režime manuál.
nejdete niekto budúci týždeň pojazdiť do Brna na okruh?
nejdete niekto budúci týždeň pojazdiť do Brna na okruh?
+1970ka píše:Ty woe,někdy to fakt nevím ,když řadím na volantu,8 kvaltů je prostě nějak moc,no jsem normální ?Bond007 píše:To nevis co mas zarazeno?970ka píše:
Pro mě taky skvělá věc,ještě kdyby se tam ukazoval zařazený kvalt,to mi někdy serre,když to kalím,v M3 to asi jde ne ?
to iste ked som siel s AT a padlami, cvakas hore dole hore dole a v dalsej zakrute nevies co mas zaradene, ten pohyb rukou si proste mozok zapamata lepsie ako cvakanie
s manualom no problem
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
No,přesně jsi to vystihnul.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Prave mi pisali z bmw ze sa podarilo najs slot na vyrobu este v maji.
Ma niekto nejake info ohladom FL, ze ci mam posunut vyrobu, lebo ak by som posuval tak je dost mozne ze auto by som mla az september/oktober, lebo na facelift uz caka vela zakaznikov.
Ma niekto nejake info ohladom FL, ze ci mam posunut vyrobu, lebo ak by som posuval tak je dost mozne ze auto by som mla az september/oktober, lebo na facelift uz caka vela zakaznikov.
Jestli máš s čím jezdit, tak počkej na facelift. Těch vela zakaznikov dobře ví proč čekají.........
problem je ze nevedia
mam cloveka priamo v centrale, ani on nevie potvrdit co bude realne ine.
Sranda je ze viac sa vie o M2 GTS ako o FL/LCI.
A bojim sa ze to je len hype, a kvoli kozmetickym zmenam pridem o jedno leto.
tak ci tak planujem za tri roky dokupit nieco ine.
mam cloveka priamo v centrale, ani on nevie potvrdit co bude realne ine.
Sranda je ze viac sa vie o M2 GTS ako o FL/LCI.
A bojim sa ze to je len hype, a kvoli kozmetickym zmenam pridem o jedno leto.
tak ci tak planujem za tri roky dokupit nieco ine.