Onboard videa
Re: Onboard videa
středoproudař....
Když jsem ho míjel tak vypadal normálně tak nevím co tam vyváděl
Citroen C4 GP
autoškola....tak jsem si vzpomněl na svou první jízdu když začlo pršet a mě hrozně vadily ty stěrače a nemohl jsem se soustředit
Citroen C4 GP
ale to víte páni radní že se situace v centru města nezměnila...zvláště vám s vyhraženým místem na parkování přímo před radnicí a jejichž auta jsou městapu známá...takže nepokutovatelná
Citroen C4 GP
Hrál si se šulínkem...rhinos píše:středoproudař....
Defekt, pochvala
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Za ten defekt vééélká pochvala před nastoupenou jednotkou s fotem u rozvinuté zástavy.
RIDE TO LIVE – LIVE TO RIDE
Me by zajimalo, jak takovyhle jedinec premysli. Nebo to mozna lepsi nevedet…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Přemýšlí asi pitkou, emancipace na vrcholu, pak zjistila, že přesrala a dostala bobky.
Mně to takhle začal dělat po podobně nevinném předjetí (kdy jsem na něj akorát zatroubil, protože mi tam chtěl vjet) magor se Supem (to jsem tehdy jel Multivanem) a taky brždění, vytlačování. Ale podařilo se mi ho celkem rychle zdolat (byl jsem větší prase a vzal jsem ho částečně příkopou ) a už toho pak nechal. Za chvíli jsme míjeli policejní hlídku a hrozně důležitě u nich zastavoval, nevím co chtěl řešit...
Mně to takhle začal dělat po podobně nevinném předjetí (kdy jsem na něj akorát zatroubil, protože mi tam chtěl vjet) magor se Supem (to jsem tehdy jel Multivanem) a taky brždění, vytlačování. Ale podařilo se mi ho celkem rychle zdolat (byl jsem větší prase a vzal jsem ho částečně příkopou ) a už toho pak nechal. Za chvíli jsme míjeli policejní hlídku a hrozně důležitě u nich zastavoval, nevím co chtěl řešit...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- GeneHawkins