BMW M2 vs M3
Re: BMW M2 vs M3
to by ses ale nemel koukat na tachometr. lepsi je sledovat provoz za autem
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
To je fuk, já stejně nepřekračuju.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
No, já jsem na HUD ocenil i možnost sledovat navigaci bez pokukování někam mimo vozovku....... .M.Z. píše:Taky názor Adapťák jsem používal jen v koloně a fungoval mi tam docela hezky (v půjčené 3er). Jinak na dálnici nepoužitelné.
Na tachometr se potřebuju občas mrknout ze zvědavosti, jestli už se odebírá řidičák
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě taky skvělá věc,ještě kdyby se tam ukazoval zařazený kvalt,to mi někdy serre,když to kalím,v M3 to asi jde ne ?olda píše:HUD - head up display. Promítá některé údaje jako na př. aktuální rychlost a navigaci před předním sklem. Údaje nejsou přímo v zorném poli, ale i tak není třeba ke sledování údajů klopit zrak. výborná věc....
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
To nevis co mas zarazeno?970ka píše:Pro mě taky skvělá věc,ještě kdyby se tam ukazoval zařazený kvalt,to mi někdy serre,když to kalím,v M3 to asi jde ne ?olda píše:HUD - head up display. Promítá některé údaje jako na př. aktuální rychlost a navigaci před předním sklem. Údaje nejsou přímo v zorném poli, ale i tak není třeba ke sledování údajů klopit zrak. výborná věc....
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ano, ten zařazený kvalt by bylo fakt výborný. V X5 to ukazovalo, ale byl to automat, takže téměř zbytečná informace. Ale v M140i by se to opravdu šiklo, protože jsou 4-5-6 naskládané blízko sebe, v kabině motor ani výfuk slyšet nic moc, tak často taky nevím "kde su"......Bond007 píše:To nevis co mas zarazeno?970ka píše:Pro mě taky skvělá věc,ještě kdyby se tam ukazoval zařazený kvalt,to mi někdy serre,když to kalím,v M3 to asi jde ne ?olda píše:HUD - head up display. Promítá některé údaje jako na př. aktuální rychlost a navigaci před předním sklem. Údaje nejsou přímo v zorném poli, ale i tak není třeba ke sledování údajů klopit zrak. výborná věc....
Jaxu staráá konzerva nepřístupná jakýmkoli novinkám, tak (pro mě novinku) HUD sem tady už taky chválil - měl sem šanci si ho vyzkoušet ve 428iA co sem měl kdysik pučené z CarTecu.... je to vcelku užitečná fičura....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak u manuálu mi teda signalizace zařazeného kvaltu fakt nechybí, líbila by se mi zobrazená rychlost a teplota voda+olej. Víc netřeba.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
HUD je pre mna jedina vec co naozaj v aute potrebujem, kludne ozeliem okna v elektrike, klimu, navi.
Ale ten komfort ze nemusi ani pohnut hlavou a hned vidis info o max rychlosti a vedla toho kolko ides je na nezaplatenie.
v 3ke mam HUD a budem horko plakat, hadam to MPE vykompenzuje
Ale ten komfort ze nemusi ani pohnut hlavou a hned vidis info o max rychlosti a vedla toho kolko ides je na nezaplatenie.
v 3ke mam HUD a budem horko plakat, hadam to MPE vykompenzuje
To je fakt. Užitečné by snad byla i teplota turba pro bezpečné vypnutí motoru. Ani nevím jak je to u M1410i s dochlazováním turba po vypnutí motoru.M.Z. píše:Tak u manuálu mi teda signalizace zařazeného kvaltu fakt nechybí, líbila by se mi zobrazená rychlost a teplota voda+olej. Víc netřeba.
Už jsem to vyšpionoval. B58 má extra el. čerpadlo, které dochlazuje turbo po vypnutí motoru. Výborný article na B58.
http://youwheel.com/home/2016/03/27/det ... er-engine/
Naposledy upravil(a) olda dne stř 26 dub 12:02, celkem upraveno 1 x.