BMW M2 vs M3

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: BMW M2 vs M3

Příspěvek od M.Z. »

Ted píše:objednavku bych okamzite zrusil a pockal na FL

Otázkou je, kdy ty FL auta budou reálně k mání. Osobně si myslím, že až příští rok a to by se mi čekat nechtělo. To bych si nikdy nic nekoupil, protože vždycky a všude, za rok bude zas něco lepšího.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
maciak
Autoškolák

Příspěvek od maciak »

Napodobne, ak by to bol mesiac naviac tak asi ano, dva mesiace ak by bolo mozne dat dovnutra alcantru namiesto koze, a ak by pribudol HUD.
inac radsej budem v july prazdit cesty :)

@Oldo dik za link, tam pisu aj o moznosti ineho interieru.
Inac offiko sprava od improtera par minut dozadu ze kod motora sa nemeni. Ale je mozne ze to ani oni este nevedia.
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

facelift ma byt v cervenci; pristi mesic bych ocekaval reveal. :)
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

maciak píše:Napodobne, ak by to bol mesiac naviac tak asi ano, dva mesiace ak by bolo mozne dat dovnutra alcantru namiesto koze, a ak by pribudol HUD.
inac radsej budem v july prazdit cesty :)

@Oldo dik za link, tam pisu aj o moznosti ineho interieru.
Inac offiko sprava od improtera par minut dozadu ze kod motora sa nemeni. Ale je mozne ze to ani oni este nevedia.
Vidíš, na tom jsem docela zapoměl. Kožená sedadla z Dakoty kůže a pro M2 žádná jiná volba není. Co to je BMW? Bída! Byl to také jeden z důvodů, proč jsem M2 nekoupil a šel do M3. (Opakuji, pouze jeden z důvodů). Dakotu jsem měl na sedadlech v X5, kterou jsem krátce před tím prodal. Děsně se mě v nich potila zádel. (Také jeden z důvodů prodeje. Namontovat sedadla s ventilací a změny v ECU po prodeji, by přišly na cca 200kkč). Určitě jsem tím pocením netrpěl sám, protože BMW nabízelo v X5 pro kožená sedadla také aktivní ventilaci sedadel. Měl jsem tenkrát na vybranou, buď ventilaci sedadel nebo HUD. Zvolil jsem HUD a z počátku jsem si myslel, že jsem udělal dobře, protože HUD je fantastická věc. No, měl jsem šáhnout hlouběji do měšce (který byl ale v tu chvíli ne poloprázdný, ale 3/4 prázdný), a zvolit obojí. Pokud máš zkušenost s Dakota kůží na sedadlech a zádel se ti v nich nepotí ani v létě, tak no problem. HUD momentálně není a pochybuju, že by ho při FL přidali. Není to totiž jednoduchá operace. Museli by přijít s novou palubní deskou. Jo, ty sedadla v M2 by se v nejhorším případě dala přečalounit. Také jsem to s X5 zvažoval.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Mě naštěstí ta kůže až tak nevadí, ale větrání bych si tam objednal samozřejmě raději.
Co to je HUD?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Head up display. Informace promítané na čelní sklo.
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

HUD - head up display. Promítá některé údaje jako na př. aktuální rychlost a navigaci před předním sklem. Údaje nejsou přímo v zorném poli, ale i tak není třeba ke sledování údajů klopit zrak. výborná věc.... :-bd
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Jo, ten by se při kalbě občas hodil. Líbil by se mi do města a na couračky, adaptivní tempomat. V 3er se mi jeho fungování líbilo.
I když to bych zas musel mít AT.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Za me jsou HUD i adaptivni tempomat veci uplne k nicemu... kdo se kouka na tachometr jezdi pod svoje moznosti a adaptivni tempomat je zjimavej jen v zacpe, a to jeste s asistentem pro jizdu v kolone.. a stejne 1/2 situaci totalne nezvlada... to nemluve o tom, ze je to spojeny s varovanim pred narazem a ten system je sam o sobe tak nebezpecnej, ze b ho meli okamzite stahnout z vyroby
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Taky názor :D Adapťák jsem používal jen v koloně a fungoval mi tam docela hezky (v půjčené 3er). Jinak na dálnici nepoužitelné.
Na tachometr se potřebuju občas mrknout ze zvědavosti, jestli už se odebírá řidičák :-B
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět