BMW Divize
Re: BMW Divize
Pro 911T.....Jel jsem kdysi dávno s Datsunem 240Z a už si opravdu nepamatuji jak fungovalo řazení. Ale v tu dobu, cca 1972 "4 on the floor" bylo něco. Měl jsem v tu dobu Capri GT čtyřválec, xflow head, extractors a dbl barrel Weber, 96koní. Řazení bylo ok. I s Porsche 911S jsem se svezl. To už jsem měl Celicu ST s pětikvaltem a pamatuji, že řazení v Porsche bylo otřesné. Je ale třeba říct, že ta 911S měla už něco za sebou.... Jo, a také jsem málem v roce 1977 koupil BMW 2002Ti se vstřikováním. Byl to ale dost těžký vůz. Motor sice táhl jako vlak, ale šasi se mě zdálo dost neohrabané a řazení bylo bídné. Nekoupil jsem. Další BMW, které jsem "potkal", bylo po dlouhé době F15 X5 v roce 2014. To mě zaujalo, protože mě i mojí soudružce manželce připomělo Toyotu Prado V6, kterou jsme jezdili někdy v 90tých létech minulého století. Tak jsme tu X5 koupili.
Tak s tymito oldtimermi skusenost nemam, hovoril som o 987/997.
Tož v Boxteru 2.7 jsem se také svezl. Mělo to ale automat. Zato zvuk z výfuku se střechou dole byl famózní...911T píše:Tak s tymito oldtimermi skusenost nemam, hovoril som o 987/997.
Trocha karbonu, chip, tlumice a jiny kola a + 1 mega? WTF
http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... dila-kila/
http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... dila-kila/
Jo kamaráde, tady se platí za vyjímečnost....
Dostal jsem zajímavou nabídku na e46 330 Ci cabrio. Pletu se, když si myslím, že to bylo poslední fakt cabrio od bmw? Pak už jen samé plechové skládací střechy. Moment ještě 1er,ale to je jiná třída. Jezdil jste někdo s tou e46 cabrio? Na co si dát pozor při eventuální koupi?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nejezdil sem, ale ti co jezdili říkali, že 3metráky navíc jsou znát jaxfiň + tuhost/měkkost kastle
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ale ta hmotnost narostla až s plechovejma skládačkama. Tohle je plátěnka, má o cca 150 kg víc než sedan e46. Ale nabídka zní lákavě, je to od 1.majitele, s historií a za dobrou cenu. Je mi jasné, že to nebude žádné dělo. Bral bych to na pohodovou easy ride letní krajinou. Takový harley na čtyřech kolech s dobrým motorem M54 a podvozkem rychlejším než motor.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
kdysi jsem v tom jel, v dobe, kdy jsem mel e46 330Ci. ta vaha na tom je znat, ale jinak se mi to navzdory automatu docela libilo. strecha dole cloveka zamestna tolik, ze ani nemusi jezdit rychle.
jaky je to rok?
jaky je to rok?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
2003 předFL, manuál.