Jakou on-board cam?
-
- Pan Řidič
Re: Jakou on-board cam?
Niekde blizko vyfuku kvoli vyhrievaniu v zime aby nebol zahmleny obraz.
...teraz vazne, na zadne sklo z vnutornej strany
...teraz vazne, na zadne sklo z vnutornej strany
Okey ze jsem viděl, že týpek jí měl u SPZtky, ještě se chci zeptat, měli jste někdo problém třeba s vytápěním skla?
Tahle kamera není určení pro venkovní montáž. Vyhřívání skla není problém. Jen si dej pozor, až budeš kameru sundavat.
aha, okey okey já jen jestli by se to pak třeba neodlepilo časem no
Tak to drží v pohodě dííkes
hledám tip...
autokameru mám...lamax C7...jako není špatná ale prudí mě když se lehce sešeří tak ty videajsou hrozně tmavá.
Takže hledám kameru která zvládne relativně dobře i sešeření...
Spíše takové co se dají běžně koupit i v našich končinách?
autokameru mám...lamax C7...jako není špatná ale prudí mě když se lehce sešeří tak ty videajsou hrozně tmavá.
Citroen C4 GP
rhinos píše:hledám tip...
Zkoušel jsi třeba přidat expozici? Asi by to tam někde mělo jít, by vyřešilo ty tmavý videa.
ale to bude fungovat pak globalne ne? tzn na dennich zaznamech to bude zas moc svetle. ale muzu si pohrat s nastavenim
Citroen C4 GP
Jako jasně, nevim jak přesně to funguje u kamery, já to u svý nepoužívám, ale u foťáku to dělám tak, že pokud fotim už trošku za šera, tak jí mírně přidám. Naopak když třeba uprostřed dne, kdy svítí slunko na max. tak zas trošku uberu. V tvým případě bych to dělal tak, že pokud bych viděl, že se začíná stmívat, tak bych jí přidal no