Zajímavé auto do 850k
Zajímavé auto do 850k
Shání se zajímavé auto do 850k(s cenou se dá hýbat pode toho jak moc WOW to auto bude), r.v. 2011+, alespoň 4 místa, nejlépe i všechny dveře.
Mělo by dělat radost, ale zároveň být použitelné pro přepravu rodiny (2+2), spotřeba kombinovaně do 12l a přijatelný servis.
Není žádná představa co by to mělo být, namátkou např.:
BMW F01 740d/i (740i v ČR nejsou, takže jedině Reich)
BMW M550d
BMW 335i cabrio
BMW 640d/i
Jaguar XF 3.0i - ale ten už je trošku moc nápadný do města se 30k obyvatel..
Ford Ranger
...
Opravdu to může být cokoli, skolila mě chřipka, takže momentálně nemám žádnou představivost a zítra mám přednést návrhy Jde jen o to nesedat do tuctovky a užít si to auto.
Mělo by dělat radost, ale zároveň být použitelné pro přepravu rodiny (2+2), spotřeba kombinovaně do 12l a přijatelný servis.
Není žádná představa co by to mělo být, namátkou např.:
BMW F01 740d/i (740i v ČR nejsou, takže jedině Reich)
BMW M550d
BMW 335i cabrio
BMW 640d/i
Jaguar XF 3.0i - ale ten už je trošku moc nápadný do města se 30k obyvatel..
Ford Ranger
...
Opravdu to může být cokoli, skolila mě chřipka, takže momentálně nemám žádnou představivost a zítra mám přednést návrhy Jde jen o to nesedat do tuctovky a užít si to auto.
Re: Zajímavé auto do 850k
Tou radostí, kterou má auto přinášet, se myslí vyloženě wow efekt "ty vole, já to prostě mám"? Nemyslím to zle, normálně se ptám
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
No, to je právě to nejsložitější Je to auto pro vlastníka, ne aby se ním chlubil okolí, proto předběžně zavrhnut ten Jaguar. Radost může přinášet komfortem, projevem, zátahem..čímkoli
No ja myslim, ze si kupujici musi ujasnit co ta zabava znamena pro nej.
A kdyz to chce pro sebe, tak mu muze bejt ukradeny co si o tom jagu myslej ostatni ne?
A kdyz to chce pro sebe, tak mu muze bejt ukradeny co si o tom jagu myslej ostatni ne?
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
To mě také zaráží. Mít vy výběru 7er a dělat si starosti s tím, jak jaguár (o třídu menší mimochodem) působí na lidi je zvláštní
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
7er je mnohem nenapadnejsi než jaguar.. A nechytejte se stébla, třeba to nakonec jaguar bude, radši napište, co byste si za ty peníze koupili vy
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Bude léto,vem nějaký cabrio,tam výkon až tak důležitý není,klidně i nějakýho veterána,to je víc kůl ,než nějaký zánovní modely.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Veterán emerickej už před domem stojí (do garáže se nevejde), tohle by mělo být opravdu něco použitelného, co dokáže najet řekněme 10tkm ročně.
Cabrio s pevnou skládací střechou je jedna z variant, ale co je nejlepší volbou?
Cabrio s pevnou skládací střechou je jedna z variant, ale co je nejlepší volbou?