BMW M2 vs M3
BMW M2 vs M3
Ahojte,
sice uz roky sledujem toto forum ucet som si zaloliz az teraz. Par ludi z fora poznam aj osobne.
Veberam medzi m2 a m3.
Bol som rozhodnuty ist do m2 ale predajca v BMW mi dal tak dobru cenu na m3 ze cenovy rozdel je asi 5k.
M2
manual
MP vyfuk
+lahsia
+zabavnejsia
+lepsi zvuk
+krajsia
-chybaju nejake prvky vybavy
-prilis puta pozornost
-nie prilis prakticka
M3
manual
competition packet
v principe okre stresneho okna a nejakych prkotiniek typu fajciarska vybava a tazne vsetko
+menej napadna
+praktickejsia
+lepsia vybava
-tazkopadnejsia
-menej zabavna
-trocha divny zvuk
Auto bude na denne dochadzanie do prace a mensie vylety, ziadne zavodenie, ani nic podobne (nato mam motorky).
Rad by som pocul nazor miestnych expertov.
Dakujem za kazdy nazor.
sice uz roky sledujem toto forum ucet som si zaloliz az teraz. Par ludi z fora poznam aj osobne.
Veberam medzi m2 a m3.
Bol som rozhodnuty ist do m2 ale predajca v BMW mi dal tak dobru cenu na m3 ze cenovy rozdel je asi 5k.
M2
manual
MP vyfuk
+lahsia
+zabavnejsia
+lepsi zvuk
+krajsia
-chybaju nejake prvky vybavy
-prilis puta pozornost
-nie prilis prakticka
M3
manual
competition packet
v principe okre stresneho okna a nejakych prkotiniek typu fajciarska vybava a tazne vsetko
+menej napadna
+praktickejsia
+lepsia vybava
-tazkopadnejsia
-menej zabavna
-trocha divny zvuk
Auto bude na denne dochadzanie do prace a mensie vylety, ziadne zavodenie, ani nic podobne (nato mam motorky).
Rad by som pocul nazor miestnych expertov.
Dakujem za kazdy nazor.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW M2 vs M3
V podstatě sis všechny plusy a mínusy vyjmenoval. Záleží hlavně na tobě, z čeho chceš mít daily car. Ale jestli to necheš na blbnutí, tak M3 udělá asi lepší službu - špatně to nejede, bude v tom lepší komfort a bude jistě praktičtější...i když - lyže lze naložit dovnitř i do M2
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na oboch mam najazdenych max 500km, ano M2 super zabava, lahka, uzasne prisposobiva. Ale na dochadzanie do prace a vlastne take univerzalnejsie auto, s ktorym sa daaaaaaaaaaa velmi vyblbnut je aj M3 a ten cenovy rozdiel tiez hovori pre M3.
Jel jsi s tim cp? Ten vyfuk co k tomu davaji ma uzasne jdenej zvuk a m3 mi prisla trochu tvrdsi nez m2, ta mi naopak prisla vcelku vymekla... ja bych teda sel do m3:)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Competition packet u M3 dělá ve skutečnosti podstatně větší rozdíl, než co by člověk čekal podle popisu jeho obsahu. CP je prakticky rev. 2.0 současné M3, kde se věnovali i celkovému doladění toho auta a M3 s CP je výrazně lepší auto než M3 bez CP.
S ohledem na tvé zadání mi z toho tvého výběru vychází M3 (s CP) jako lepší volba.
S ohledem na tvé zadání mi z toho tvého výběru vychází M3 (s CP) jako lepší volba.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
U mě by vahrála M3,jen se mi nelíbí sedan,tak M4.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Já jezdil (chvilku) s oběma (M3 teda v původním provedení, ne CS) a bral bych na 110% ///M2....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Za mě M3. Ale proč s CP, když píšeš, že to nebudeš mít na závodění?
A na tu M2 neni nejaka velka sleva? Kdyz se kouknu na mobile.de tak tam zacinaji na 50k eur a je jich tam asi 200, zda se ze jak byly na zacatku nedostupny tak ted jich jsou hromady.
Rek bych, ze jsou obe senzacni a nemuzes vybrat spatne.
Rek bych, ze jsou obe senzacni a nemuzes vybrat spatne.
Sevas cicus.
Takze ostavas verny znacke? Kazdopadne pekne rozhodovanie. Urcite by som dal prednost M3, dava mi to vacsi zmysel. Ale ako daily urcite bez CP.
Niekedy musime dat spicha aj s Matom. Co v lete? Neprides pozret na nejaku akciu?
Takze ostavas verny znacke? Kazdopadne pekne rozhodovanie. Urcite by som dal prednost M3, dava mi to vacsi zmysel. Ale ako daily urcite bez CP.
Niekedy musime dat spicha aj s Matom. Co v lete? Neprides pozret na nejaku akciu?