Fukušima
Re: Fukušima
jsme prece v Ringu, zde se prece nemoderuje, to bych zase byl jen za toho nejhorsiho. odchyleni od tematu? v usich mi zni neco jako Zlodej krici, chytte zlodeje. dobra, uzavreme to, je to jen ztrata casu.
ovsem jeste mi dluzis odpoved na jinou pripominku. nebo ses ji rozhodl jen tak prejit a radeji se k tomu uz nevracet?
ovsem jeste mi dluzis odpoved na jinou pripominku. nebo ses ji rozhodl jen tak prejit a radeji se k tomu uz nevracet?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
prosel jsem si vsechny tve prispevky od strany 23 a zadny, ktery by reagoval na mne a mel tam otaznik jsem neobjevil. Pro jistotu jsem si udelal PS, aby se neco podobneho nahodou neobjevilo. Muzes prosim ten tvuj dotaz, nebo pripominku na kterou ocekavas odpoved zopakovat. U vety oznamovaci se dost tezko hleda duvod odpovedi.
bud neznate pravdu, nebo lzetemmira píše:jsme prece v Ringu, zde se prece nemoderuje
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
no hlavne rika neco uplne jineho, nez tvrdil o vikendu PJ. Tak by si meli ujasnit postoj.kazysvjet píše:bud neznate pravdu, nebo lzetemmira píše:jsme prece v Ringu, zde se prece nemoderuje
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tipnul bych, že se jedná o totok:
mmira píše:mno, jak to rict. zminit davkovy ekvivalent sice muzes, ale vzhledem k tomu, ze to je kumulativni velicina, je ta informace absolutne mimo. zkus to jinak.
a mmch, mel bys jednotky zapisovat v jejich spravne podobe. protoze jinak to vypada, ze vubec netusis, o cem mluvis.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ja ale vazne nevim, toto mi prislo nejpravdepodobnejsi, ale neni tam jistota niceho. A jak rikam - nechci tu resit osobni problemy, coz je mi tu stale vytykano a ted s tim zacne nejvetsi bojovnik...
zkus prosim zapnout svuj smysl pro ironii a precist si to cele jeste jednou. ring samozrejme podleha moderovani do te miry, v jake to popisuji pravidla. ale myslim, ze to je vsem zucastnenym stranam uz jasne.kazysvjet píše:bud neznate pravdu, nebo lzetemmira píše:jsme prece v Ringu, zde se prece nemoderuje
jinak mam pocit, ze se nam tu zase par veci vyjasnilo.
Autoforum.cz
a zpet k tematu, prece jen se zda, ze vse zle je k necemu dobre. zeleni blazni prinuti vlady, aby byly jaderky zavreny, bude nedostatek elektriky a nebude tim pohanet co? spraven kefalin, plugin hybridy a elektromobily.
http://www.autonews.com/article/2011032 ... 49997/1193
http://www.autonews.com/article/2011032 ... 49997/1193
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mmira: hybridy budou, i kdyby na chleba nebylo! Postavíme více solárních panelů a každý bude na svém autě vozit malou vrtuli a bude se jezdit jenom po směru větru
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Nebo můžeme plachtit. Šlo to dřív, co by to nešlo dneska...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)