Kde je vule, vsechno jde. A zvlaste pak v cechach. Bez Kat, EGR,.. ale na to vlastne ani nedoslo, uz volnobezny otacky na asi 850 by pry normalne neprosly... (az dodatecne jsem zjistil ze byla uvolnena hadice u sani)řidičBOB píše:A pochybuji, že v době STK vozidlo katalyzátor "nemělo"
Skryté vady
Re: Skryté vady
Chyba, toho vraku sa treba co najskor zbavit, kupcovi ukazat zoznam vsetkych zistenych zavad. Vzdy to bude lacnejsie, ako vsetky opravy.M.Z. píše:Pro úsporu času, peněz a hlavně nervů, doporučím šáhnout do vačku a auto opravit.
Ad KAT/EGR a STK - ziadny problem prejst s vykuchanym katom, zaslepenym EGR a prerazenym DPF. Volne pohodenych 50 EUR pod spojkovym pedalom to vyriesi vzdy a spolahlivo.
Pohozené eura vždycky emise výrazně vylepší.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Hele já tam vidím na skrytou vadu jen ten kat,to že někde teče olej,nebo je zalomený šroub,či zvlněné brzdy/ to je stejně spotřebka za pár korun/,to jsi si mohl při podrobnější prohlídce zjistit,to jde za tebou,stačilo jít s někým,kdo tomu rozumí a podívat se pod auto a ukecat cenu na tu opravu.Jinak ,já bych si to opravil sám,katík klidně neorigo,či z vrakárny,někdy se povede,kotouče nové,zjistit ,kde to teče,přetěsnit,atd.Prostě starej krám,no.Co to je za auto ?.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...