BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od jarka »

d1.8t píše:To by neměl být problém. Až někdy pojedeš do Mostu, dej vědět. K nám už je to jen kousek a můžeme udělat tůru po horách Krušných.
Btw. 540i pořídil dvoricp a určitě by se zúčastnit taky. Teď bude na autech probíhat nějaký mírný doladění a počítám, že zhruba za měsíc bude všechno připravený.
To zní jako dobrý recept na kupu zábavy, budu na to pamatovat a ozvu se.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

mmira píše:heh, bond se ted asi musi rehtat na cele kolo
jj :D
RWD
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

jarka píše:
d1.8t píše:To by neměl být problém. Až někdy pojedeš do Mostu, dej vědět. K nám už je to jen kousek a můžeme udělat tůru po horách Krušných.
Btw. 540i pořídil dvoricp a určitě by se zúčastnit taky. Teď bude na autech probíhat nějaký mírný doladění a počítám, že zhruba za měsíc bude všechno připravený.
To zní jako dobrý recept na kupu zábavy, budu na to pamatovat a ozvu se.
Vemeš Mazdici, navzájem se můžeme pochlubit. :D Bude to dobrý.
RWD
Lukasp
Autoškolák

Příspěvek od Lukasp »

Když už se tu rozjela debata o těch babyM. Pořád dumám, jestli na M135i nechat udělat výfuky nebo nechat základ.

Olda, jak si spokojený se zvukem od Performance? Zatím sem to naživo neslyšel. Nebo má někdo zkušenost s jinou značkou? vše mám oposlouchané na youtube, ale to stojí za prd.
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

M.Z. píše:Bond asi názor nezmění :D Jinak mám taky kontakt na kamaráda s M140i MT se svorem, kdybys chtěl, dej vědět.
Určitě s tím nebude mít problém a přes Brno jezdí celkem pravidelně.( pendluje OV - Praha).
Měnit názory je lidské...i několikrát, jako třeba u mě. V roce 2014 jsem si myslel, že už su hodně starý na HH s manuálem (a to mě bylo pouze 67) a šel jsem do X5. O dva roky později, po tom co jsem se svezl v M3 "jsem omládl" a najednou bylo všechno jinak. Toto samé se často děje chlapům po 60ce, když to zkusí s mladú babú, ale v tom věku je daleko levnější vyměnit auto než babu :D
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

Lukasp píše:Když už se tu rozjela debata o těch babyM. Pořád dumám, jestli na M135i nechat udělat výfuky nebo nechat základ.

Olda, jak si spokojený se zvukem od Performance? Zatím sem to naživo neslyšel. Nebo má někdo zkušenost s jinou značkou? vše mám oposlouchané na youtube, ale to stojí za prd.
Tož já M performance exhaust nemám. Ale zvuk, když jen tak vrkám je parádní i s STD výfukem. Má to na levém výfuku klapku, (sem tam na volnoběh rachotí), která se podle potřeby otvírá a zvírá. A prská to do výfuku docela pěkně. Při jízdě není výfuk moc slyšet. Ale zatím motor moc nevytáčím tak nevím. A máš pravdu v tom, že na Youtube zvuk MP výfuku nic moc. Na babybmw.net kluci zkouší všechno možné, jak dosáhnout vylepšení zvuku z výfuku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Výměnu výfuku doporučuju, série M140i zní o něco líp, než M135i, ale pořád je to hodně kultivované, já bych M-Performance doporučil. Otázkou je, jestli za menší prachy nepořídíš něco od kvalitních tunerů.

Neumím, video vytáhnout z fejsbůku, (26.3.2017)je tam trapné blbnutí 3 kokotů (M140i, Focus II RS, M2), netůroval jsem úplně naplno, byli tam lidi, trošku jsem se styděl :D
https://www.facebook.com/marek.zrak
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Olda: diky za odpoved. Ono naladeni motoru v 340i. 140i je dost odslisny a i vykon je jinej, tak treba to bude podobne i s prevodovkou :) automat do auta na zbavu vazne nechci, zatim mi prijde ze to zvladam odradit vyrazne lip nez automat ;)

Ad zvuk... za me zni 140i mnohem lip nez 135 i m3.. ale ja s tim pro zmenu jezdil jen na sport, jinak je to auto totalne letargicky jakoby mu zemrela pulka koni pod kapotou :)

Jeste jak se tu resily automaticky meziplyny, to je fakt zabavna ficura... pokazde to reaguje jinak a tak v pulce pripadu je to vlstne ani nedela, nesmysl
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

Nechci tě strašit, ale moc bych se divil, kdyby měla 340i jinou převodovku. Ale člověk nikdy neví, kdo a jak tu převodovku poskládal, jestli byly synchro kroužky dobře opracovaný...zkrátka hrajete tam úlohu spousta variables, které můžou vyjít v tvůj prospěch... B-)
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

mmira píše:Tak se chovalo snad každé BMW s manuálem, které jsem kdy zkusil. Někde to bylo lepší, někde horší, ale vždy to drhne a za studena obzvlášť. Chce to pořádné meziplyny.
Potvrdzujem, Z4 isla za studena pravidelne cez zuby. Nepomohla ani vymena oleja. Po zohriati problem nebol. Manualy ma BMW obecne biedne, ale su aj horsie. Taka 350Z je kapitola sama o sebe. To je cista tortura. :D Na druhej strane getrag v porsche radi uplne inu ligu. To je radost radit.
Odpovědět