Prelustroval som test PJ na 135i coupe a vyzera to podla popisu presne co by sme aj chceli a jazdne to je kludnejsie ako 130i, ma to punc vynimocnosti, no zaroven to nekrici na vsetky strany (ala Corvetta), je to 2+2 a zaroven rychlejsie ako Kaja...
Len sa taktiez bojim, ze najst nezhuntovany a neztuzeny kus bude ties chvilu trvat...
Vrooom: Z4 Coupe neni moc uskakane? Inak by to s 3.0si a MT mohla byt tiez zaujimava volba a cenovo este ostane rezerva len to drevo do toho prosim nie

Jo SLK 55 AMG to by sa ocovi aj pacilo (az na ten AT), slusny HOT-ROD, len to uz je trochu mimo budget, no doteraz spominame ako dostal sluzobaka S55 AMG s 300tisic km a to si mohol zobrat novu Ochcavku Scout, ale nik nechcel na tom S-ku chodit tak nam ho bolo luto

Jarka: Nene RS3 je iba AT a v zakrutach to nevravim ze nie je nic moc, ale je to proste FWD s pripojitelnym zadkom a S1 aj napriek svojej nepopieratelnej inakosti je furt len mini auto od AUDI...to uz bych radsej nieco ako TTS
PP: A ja ze sa chytis na to E89 a prekecas ma na nu...a ne CC s 3.6 nebolo s MT a to je fajne sluzebak, ale ne vikendovka

Jo a Octu RS dakujem ale neprosime, to uz by sme radsej sa po 14tich rokoch vratili k dehtovej Fabii RS

MMira: Viem ze 330ci E92 s MT a M-pakom sa neda nazvat beznou, ale je to trosku nezaujimava volba a hlavne k tomu aby bola zaujimava tak je nutny v nej spravit prave tebou opisany tuning a to robit fakt nechceme...chceme ho kupit seriove a nechat maximalne seriove. A tu uz by sa naskytovala otazka na 130i a nasledne na 135i ktora mi pride vyrazne zaujimavejsia...
Ninko: Maserati a nizke TCO?

Sajmik: Ano 996 a 987 trpeli na IMS, RMS, podla vsetkeho ale niektore motory menej, niektore viac ale malo by sa to tykat tak max 5% aut...pri mojom stasti to bude prave to jedno co kupime

Ale ani bavoracke motory nebudu uplny zazrak co sa tyka spolahlivosti...
Tento tyzden by sme chceli zacat trosku obiehat auta ktore su v SR a blizkej CR, uz len preto aby sme vedeli co nam sadne a co vylucit zo zoznamu.
987 Boxster/Cayman, 996 991, E82 135i Coupe, E89 Z4, E85 Z4 coupe, Toyobaru