Zabava na casy buduce za cca 25.000€ - solved with M3

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zabava na casy buduce za cca 25.000€

Příspěvek od Snowman000 »

Diky za info...mam to potvrdene z viacerych zdrojov ze ta M3 fakt precestovalo polku sveta...

Kazdopadne sme sa interne aj zhodli, ze Z4M a M3 je aj mimo rozpocet aj trosku uz moc "Hard" a taktiez aj Corvetta, ta bude mat fakt asi uz vysoke TCO, hlavne netusime kto by nam to oservisoval...

RX-8 diky ale neprosim, to som sa neodvazil ani pre seba kupit :D

Zhodli sme sa ze to proste musi aj napriek tomu ze to bude vikendovka a aj napriek tomu ze to ma ponukat este analog zabavu, musi byt schopne prejst 500km bez rozsypania posadky :)

Stale sice ostava v hre 996, ale zaznelo to dost argumentov proti, no laka najma z dovodu 2+2, imagu 911 a mozno najvacsej sance na rast ceny, no o jej osude rozhodne ako to posobi zpoza volantu a ci je realne najst nejaky normalny kus. Na interier to nejazdi a horsie ako moja MX-5 to asi urcite nebude ;))

Porsche Kaja ( uz svojim menom chyta par + bodov ;) ) pojdeme urcite pozriet, zatial to vyzera na najvacsieho kandidata hlavne co sa tyka jazdy, dizajnu a mozno aj takeho "nechceneho" imagu. Problem moze len nastat ci sa podari najst S-ko...

A viem ze GT86/BRZ niektorym v tomto vybere nesedi, ale nam proste ucarila uprimnost toho auta, jedinym rizikom moze byt ako vie zvladat dlhe cesty. A mozno aj z toho pohladu, ze teraz tie chechtaky su a prinajhorsom nahodou nebudu abo nie v takom mnozstve, bude fakt lahsie ju udrzat pri zivote a uzivat si ju naplno.

Toto je vela vravne video:
http://www.youtube.com/watch?v=JUhLXvxlQR4

Inak este urcitu malu nadej sme zacali davat (a tym velmi potesim PP) BMW Z4 E89.
Jazdne to bude stracat na vsetkych ale otec uz nebude mladsi a planovane vylety by sa mu mohli zvladat s uplnou pohodou. Hlavne netreba zabudat na spolupasazierku...a aj ked do samotneho vyberu vobec nezasahuje, nie je nic bolestivejsie ako ked sa polovicka odmietne niekam ist previezt :-??

To Jerry: No jo no realita trhu aj v nemecku je cim dalej tym katastrofalnejsia, hlavne pri autach ktore vsetci chcu...nakoniec sa na to vsetko vys*reme a kupime rocnu GT86 a bude klud :ymblushing:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

A co s2000? Nastupce to nikdy nedostane, takze vyjmecnost zarucena.

M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Mně BRZ-GT86 přijde jako hrozná plechovka na delší cestování a hlavně je to uvnitř poskládané z trsátek.
Raději bych to nasměroval na toho kajmana.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

za me taky brz/gt 86 nebrat na delsi cesty (vyzkouseno)
Mirek
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jinak koukám, že jsem v podobné situaci. Už jsem měl vyhlídnuto několik kousků E86, ale vždy tam nebylo vše, jak má být. 2x jsem byl i osobně auto prohlídnout. Asi budu taky dost náročnej, jsem ochoten zaplatit, ale chci za to auto splňující představy. Bylo jich vyrobeno málo, z těch málo je skoro každý po opravě, jak s tím lítali mladý kluci. A šlo to z ruky do ruky. A E85 nechci, to je fakt jízda v ministanu. Možná proto zvažuju i tu E89, tam je rozhodně lepší výběr. A možnost volby jízdy nahoře s nebo bez. Když plátěnou střechu, tak normální čtyřsic s nějakým víceválcem pro easy ride krajinou, i to by nebylo špatný.
Naposledy upravil(a) jerry dne ned 16 dub 12:20, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Vrooom: neneee s2000 je fakt moc hard...ocovi taha na 60 :P

Tak Toyobaru je zaloha furt, pre prípad ze by sa fakt nic normálne nenaslo...

Inak dalsi tip ma napadol 135i coupe?!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Vzhledem k malýmu rozvoru a velkýmu výkonu to bude silná motokára. Hodně rychle se může dostat na hranu i za ní. A pak to ukočírovat?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Vzhledem k tomu jak je vyrazne rafinovanejsi 130i tak myslim ze 135i s elektrickym rizenim bude dost pohodovy auto, spis takovy GT. Ale namontovat na ni sport podvozek, brzdy, chipnout ji tak z toho pujde udelat fajn zbesilost na nahaneni porsche :-)
Hele a Z4 coupe nechcete :-D, to auto vypada pekne klasicky, nema zadny spoilery takze v tom i 60 clovek nebude vypadat divne :-)
Treba tato s tim nadhernym interierem. Kdyz je s rozsirenou kuzi, tak interier vubec nevypada spatne.
http://www.autoscout24.cz/offers/bmw-z4 ... -299727611

Obrázek

Nebo tohle je taky super kousek, zelena metla se svetlym interierem a drevem Olala :x
http://www.autoscout24.cz/offers/bmw-z4 ... -298990579

Az tak pomaly to neni, tady proti M135 az tak moc nestrada
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

135i coupe by byla taky dobrá varianta.
Nemyslím si, že by byla nějak zákeřná a náročná na řízení, není to 1M.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Pročetl jsem vlákno a nebylo by to jednoduchý rozhodování. Ale jestli vás s tátou okouzlila gt86, tak proč ještě nezvážit novou mx-5? Za ty peníze ji lze sehnat v d, nebo pl a máš nový auto klasický koncepce s tunovou hmotností a ještě možností sundání střechy. U těch bmw co tu padly mi nejvíc vadí váha, díky tomu jsou to daleko dospělejší auta než bych třeba já chtěl (ale to záleží dle toho co táta preferuje). A když už tady padla RS4, co takhle RS3 (kdyby se nějaká finančně vlezla) - ten foukaný V5 má neskutečný zvuk. A v těchto vodách se mi dlouhodobě líbí S1 - taková mini-impreza.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Odpovědět