Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Co přesně? Že z ramerového auta měří laserem?
Je určité % lidí co si jich všimne na krátkou vzdálenost než kolem nich projede aby ho změřili ramerem (a někteří pirati mají detektory)...ale tahle s tím laserem na 200-300 metrů neví nikdo nic... (+ na tento americký nepomóže nič) Navíc z toho auta si ani projíždějící řidiči nevšimnou a nebudou blikat na ostatní...že tam je PČR běžný řidič poznal jen když stáli venku se zastaveným pirátem. Takže za mě krásný skrytý dohled...
Je určité % lidí co si jich všimne na krátkou vzdálenost než kolem nich projede aby ho změřili ramerem (a někteří pirati mají detektory)...ale tahle s tím laserem na 200-300 metrů neví nikdo nic... (+ na tento americký nepomóže nič) Navíc z toho auta si ani projíždějící řidiči nevšimnou a nebudou blikat na ostatní...že tam je PČR běžný řidič poznal jen když stáli venku se zastaveným pirátem. Takže za mě krásný skrytý dohled...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Passat na čekané...
a o chvíli později už s pirátem...+ moje první detekce s Genevo One M
A laser game na začátku Napajedel
a o chvíli později už s pirátem...+ moje první detekce s Genevo One M
A laser game na začátku Napajedel
Díky za vysvětlení, ale stejně mi nepřijde ok měřit z ramerového auta laserem. Mezitím mohl ramer chtytat piráty, co na konci dědiny překračují 50 a ohrožují těhotné matky s dětmiVS* píše:Co přesně? Že z ramerového auta měří laserem?
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, využití techniky je neuspokojivé. Ale obsluhovat to může pouze priškolený personál, kterého je málo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tihle to rádi kombinují... potkávám je že měří tou oktoškou odjezd a laserem měří příjezd...ale i tak mají za ten den 90% zastavených diky laseru...a nemusí pořád vyjíždět a prozrazovat se.
+ Ta dopravka taky nemá tolik aut...např v UH měli 4měsice B7 mimo provoz....a když měli v servisu i starou Fabií tak si museli od údržbářů půjčovat felicii pick-up...
+ Ta dopravka taky nemá tolik aut...např v UH měli 4měsice B7 mimo provoz....a když měli v servisu i starou Fabií tak si museli od údržbářů půjčovat felicii pick-up...
Ale to je pravda.... Proto musí každý den použít jiné civilní při měření....
Civilních mají očividně dost...
Civilních mají očividně dost...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem jedno hezké video z SK Byla to jediná možnost, kde ten kamion předjet
Jak je vidět, i v SK mrhají svěřenou technikou - laser přes čelní sklo a Multa OFF
Jak je vidět, i v SK mrhají svěřenou technikou - laser přes čelní sklo a Multa OFF
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...i když, do D si to asi občas i zapnuřidičBOB píše:Poliscan, čili speciální typ laseru, který se v D tu a tam používá. V CZ na to jsou FP, takže třeba já to mám OFF.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time