Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
sem mu to s opravil, no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Hm, na dvanacti kilometrech projel 10 kruhovymi objezdy. Na kazdem ztratil od bodu zpomaleni do akcelerace 9-10 sek., zatimco na krizovatce s cervenou kolem 5 sek., na zelene nemeritelne. Z toho mi vychazi ze na kruhovych objezdech ztratil temer minutu casu. Na ceste zpet to bude jeste vic a k tomu diskomfort pro pacienta…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
ctrl_j píše:Hm, na dvanacti kilometrech projel 10 kruhovymi objezdy. Na kazdem ztratil od bodu zpomaleni do akcelerace 9-10 sek., zatimco na krizovatce s cervenou kolem 5 sek., na zelene nemeritelne. Z toho mi vychazi ze na kruhovych objezdech ztratil temer minutu casu. Na ceste zpet to bude jeste vic a k tomu diskomfort pro pacienta…
http://www.youtube.com/watch?v=H0avXW4HMTk [/youtube]
Mě zaráží úchop volantu při odbočování. Nedělá to furt, ale v některých případech je to na facku. Třeba 09:50 průjezd kruhákem a následnou šikanou https://youtu.be/H0avXW4HMTk?t=9m50s Skoro to na mě působí, že ten člověk ani neumí jezdit rychle. Tohle byla spíš jízda s preferencí plynulosti a nízké spotřeby.
Taky je krásně vidět, jak "zklidněné" silnice znemožňují předjetí a rychlou jízdu vozidla s právem přednosti v jízdě.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...v NL se především myslí na bezpečnost a pak na cyklisty! Ne na pirátění řidičů sanitních vozů
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hm, paradni video. Slow-mo v 1:13 jsem videl asi 20x ...
Makign of. Jak roštuje gumy v 1:50
Makign of. Jak roštuje gumy v 1:50
Ako som skoro dostal kufrom RX-8čky aneb skvelý zážitok, ktorý môžem odporučiť každému fanúšikovi (nielen) japonských áut !