Volkswagen obecne
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Ony su tie verzie vlastne 3 - klasicke LED, LED s natacanim, LED s natacanim a DLA.
Ostrekovace by mali mat len s paketom WW1...
Ostrekovace by mali mat len s paketom WW1...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ja mam na Touranu LED s natacenim a DLA a zadne ostrikovace to nema, ani si to nepamatuji ze seznamu priplatkove vybavy.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si vyzvedl GR poFL... První dojmy asi takhle:
- výfuky venku vrčí o krapet víc. Uvnitř je sound system aktiv, takže nemohu srovnat se svým, bo tam je to deaktivováno
- ovládání "rádia" je pěkně debilní, krom již zmiňované nepraktičnosti, která je vidět i na fotce. Nově se pro přístup do navi, setup nebo čehokoliv dalšího, musí přes MENU Zbytečně komplikované...
- Active info display tedy rozhodně hezčí není!!!! Prostě NEEEE!
- jízdně je to o hodně tupější než moje poštelovaná verze. Reakce na plyn je hodně mdlá.
- sedmička je fajn
- hlídání mrtvého úhlu se nově nezobrazuje v zrcátku, ale na AID, což je podle mých zkušeností nelogické, protože když chci jet do jiného pruhu, koukám do zrcátka a ne na budíky
- výfuky venku vrčí o krapet víc. Uvnitř je sound system aktiv, takže nemohu srovnat se svým, bo tam je to deaktivováno
- ovládání "rádia" je pěkně debilní, krom již zmiňované nepraktičnosti, která je vidět i na fotce. Nově se pro přístup do navi, setup nebo čehokoliv dalšího, musí přes MENU Zbytečně komplikované...
- Active info display tedy rozhodně hezčí není!!!! Prostě NEEEE!
- jízdně je to o hodně tupější než moje poštelovaná verze. Reakce na plyn je hodně mdlá.
- sedmička je fajn
- hlídání mrtvého úhlu se nově nezobrazuje v zrcátku, ale na AID, což je podle mých zkušeností nelogické, protože když chci jet do jiného pruhu, koukám do zrcátka a ne na budíky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
takže další auto, který se rozhodně oproti minulý generaci nezlepšilo?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No - já jsem stará známá konzerva a pro mne tohle rozhodně není krok dopředu... Pro někoho možná ano a neberu mu to.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
AID v Passatu GTE byl tedy na první pohled lepší. Tohle má nějaké nižší rozlišení?
Před ovládáním "rádia" si budeš muset vždy odmastit ruce třeba vlhčenými ubrousky.
Před ovládáním "rádia" si budeš muset vždy odmastit ruce třeba vlhčenými ubrousky.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli to má jiné rozlišení...já to nemám rád z principu
Spíš natáhnout bílé rukavice...
Spíš natáhnout bílé rukavice...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo ten display je proste kravina...takto vyzeral u mna (Discover Media) po jednej dlhsej ceste...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Počkejte na pavprocha s nímž se naprosto ztotožním
Hnus
Docela mě překvapuje proč když před řidičem je šírokoúhlá televize tak je nutné tam narvat ještě kontrolky alá favorit. Takhle neaktivní viditelné jsem je už neviděl dlouho...
Hnus
Docela mě překvapuje proč když před řidičem je šírokoúhlá televize tak je nutné tam narvat ještě kontrolky alá favorit. Takhle neaktivní viditelné jsem je už neviděl dlouho...
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko