BMW Divize
Re: BMW Divize
3er to tak má od faceliftu. Asi se s tou jednou kulatou u 20d cítili méně cenní...
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Jsem v nákupáku potkal novou vystavenou 520d. To mělo vzadu, samozřejmě chromované, rámečky o velikosti laufů současné 550i. Vždyť je to nelidský
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nejsou? Já to nějak nezkoumal, chvátal jsem. Asi čas naleštit polobotky, šlohnout tátovi hodinky a jít to do Inveltu omrknout
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nezežraly, je tam ještě min 70% "masa" na deskách... asi se BC lehce zblbnul.... takže desky neměním, nuluju počítadlo, uvidíme co a jak...pavproch píše:Tak zadní Cquence slotted/dimpled kotouče "zežraly" OEM desky za 11tis km
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kopíruju svoje stesky z bmwklubu....
pavproch píše:Nezežraly, je tam ještě min 70% "masa" na deskách... asi se BC lehce zblbnul.... takže desky neměním, nuluju počítadlo, uvidíme co a jak...pavproch píše:Tak zadní Cquence slotted/dimpled kotouče "zežraly" OEM desky za 11tis km
pavproch píše:Jj, má to pokračování... ale jiné než sem čekal i v nejhorších snech.
Počítadlo se přes OBD diag podařilo vynulovat pomocí nového čidla (naskočilo tam sice jen 15000km, ale co, no) a vše se zdálo růžové a skvělé... výpis chyb čistý.... než sem se rozjel.... v tu chvíli gong, signalizuje červené auto na zvedáku (k tomu chyba CC ID-71) a trvale svítí červeně signalizace brzd (jako když je třeba zatažená ruční brzda). Diag čte: "snímač opotřebení předních brzd" (na které se přitom VŮBEC nešahalo). Zároveň ale "service info" v menu palubního ukazatele hlásí pro přední brzdy 60000 km do servisu, ani jiný z údajů není "červený" nebo "prošvihlý".
A ta chyba nejde pomocí univerzální OBD diagnostiky smazat, teda smazat jde, ale při prvním startu tam naskočí zpět. Kura....
Můj mechanik spešl ODB diag BMW nemá, já ji sice kdysi do starého PC (které už mezitím skoro umřelo) nainstaloval ale nikdy se nenaučil ji rozumět a používat...
@matiz: proto sem Ti před chvílí volal o pomoc.... a nedovolal se....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kup si na doma INPU, doporučuju diag.sk, má hodně dobrou podporu pro IT lamy (tím tě za ni neoznačuji, jen sděluji fakta ) automatický instalátor, vyjde tě to do litra a takovýhle prkotiny si vyřešíš doma sám
Tjn, mne zacala svitit po navsteve okruhu chyba airbagu, nakonec stacilo vymazat chybu a uz se kontrolka nerozsvitila. Btw ja tam asi dost zahral brzdy protoze jsem utavil cidlo opotrebeni desek a normalne mi tam ted vlaje , ale utavilo se tak sikovne ze neukazje potrebu vymenit desky ...