Fukušima
Re: Fukušima
deli: pregnantne jsi vyjadril muj nazor na toto vyjadreni. priste totiz bude mit goes zname bud v kremlu nebo rovnou bilem dome.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mmira: a Ty snad pochybuješ o tom, že je tam nemá (myslím ten Kreml a WH)??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no pokud je tam nema, jiste si je rychle udela
Autoforum.cz
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
A nebyli to známí jen tak ledajací. Byl to například George Kulikovsky, vyhlášený washingtonský cukrář, nebo Jim Hronek, což byl podnikavý obchodní cestující s pánskými vestami ze světoznámého obchodního domu Vesting House.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
proc muze ghost napsat kolikrat ho vyhodily ze skoly a ja ne?
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
ano cerveny les tam je to vazne ostre. jinak se to pohybuje od 2 do 15-20 mikroS coz je zvysene, ale ne zivotu nebezpecne. Jak rikam, primo v sarkofagu se pracuje jen s rouskou ve zkracenych smenach 4h. delnici vzdy mesic pracuji a 3 mesice maji volno.mmira píše:ale no tak, radon realne je problem jen ve velmi malo oblastech a domech postavenych ze skvarobetonovych tvarnic, kde se do popilku dostalo neco, co nemelo. a neni problem se s nim vyporadat.goes píše:daleko vice by meli lidi na nasem uzemi resit radon, nez stopove zbytky radioaktivity z fukusimy. V ramci toho, ze v Brne jsem bezne merili hodnoty radiace v ovzdusi i 5x vyssi, nez v okoli 5-10 km od cernobylu, dela se obcas strasak z veci co nejsou.
a co se toho cernobylu tyce, nemam uplne aktualni informace, ale takto zlehcene bych to rozhodne nepodaval. v jeho okoli jsou stale oblasti, kam spadl grafit s navazanym spousta bordelem a tam to rozhodne zdrave neni.
Urovne radiace v okoli visid napr. zde
mno, jak to rict. zminit davkovy ekvivalent sice muzes, ale vzhledem k tomu, ze to je kumulativni velicina, je ta informace absolutne mimo. zkus to jinak.goes píše:jinak se to pohybuje od 2 do 15-20 mikroS coz je zvysene, ale ne zivotu nebezpecne.
a mmch, mel bys jednotky zapisovat v jejich spravne podobe. protoze jinak to vypada, ze vubec netusis, o cem mluvis.
Autoforum.cz
zaujali mě zase ti známířidičBOB píše:Deli: co Tě zaujalo? Že jsou to lidé prcující? Nebo, že tam pěstují čočku a okurky a pak to tady prodávaj jako baterky?
pokud to člověk trochu sleduje, tak goes má známé, případně kamarády, úplně, ale úplně všude pokud budou na ISS zrovna dva lidé, tak jeden je určitě goesovo známejmmira píše:deli: pregnantne jsi vyjadril muj nazor na toto vyjadreni. priste totiz bude mit goes zname bud v kremlu nebo rovnou bilem dome.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
ISS, myslim tu Mezinárodní vesmírnou stanici
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To jsme si přeložili. ISS = MVS se učí už na ZŠ.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)