GTD + STI
Re: Zábavné auto na dojíždění po dálnici
Měl by sis koupit nějaké auto mezitím než se rozmyslíš jaké vlastně chceš
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Auto stojí v servisu, dojel jsem si studentem na rodnou hroudu vypůjčil jeden firemní wágen a momentálně terorizuju pražský ulice ve Felicii
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem v archivu náhodou našel fotořidičBOB píše:hele, já mám v práci Up! 74kW nebo kolik to má a když jsem na dálnici ve 180kmh míjel okolní povozy, tak řidiči nevěřícně koukali
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ja jednou dal s tchyni microu (svetle zluta, takova ta kulata co vypada jak citronovej bonpar), 1.2i, vykon nevim, ale sakra malo, 195 na dalnici z kopce a byl to sakra adrenalin
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Update:
Přesedlal jsem na nabourané vozidlo po rodiné příslušnici (vyjížděla z parkoviště své firmy, nabourala do květináče, tak vytáhla telefon a zavolala dealerovi, ať jí připraví nějakou skladovku a pošlou fakturu. A hlavně, ať je červený ) takže mobilita se mi zase na chvíli vyřešila a není vůle mi pořídit nový wagen.
A ještě jsem pár dní zpět nevěřícně koukal, za kolik dostávají koncernová vozidla skuteční velkoodběratelé...Asi bych měl začít píchat tu správnou dceru a ušetřené peníze vrazit do PHM. RS245 by naživo nemusel bejt ošklivá
Přesedlal jsem na nabourané vozidlo po rodiné příslušnici (vyjížděla z parkoviště své firmy, nabourala do květináče, tak vytáhla telefon a zavolala dealerovi, ať jí připraví nějakou skladovku a pošlou fakturu. A hlavně, ať je červený ) takže mobilita se mi zase na chvíli vyřešila a není vůle mi pořídit nový wagen.
A ještě jsem pár dní zpět nevěřícně koukal, za kolik dostávají koncernová vozidla skuteční velkoodběratelé...Asi bych měl začít píchat tu správnou dceru a ušetřené peníze vrazit do PHM. RS245 by naživo nemusel bejt ošklivá
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Víc to nejede Ale na dojíždění po dálnici - dobrý
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Za ty prachy už bych šel do M140i