Pneu koutek
Re: Pneu koutek
Tak při pohledu na předpopičasí mi to vychází, že už v pátek 31.březence to všechno přezujem na letní....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jak jsem se už pochlubil jinde, už dnes přezuto. Jedna věc mi vrtá hlavou, možná budu za blbce, ale nadhodím to. Na předohrabu plno kamínků zaryto v dezénu na zadních kolech, přední úplně čistá. A já nevím, zda je to tím, že poháněná nebo řiditelná? Jak to máte u zadohrabu? Takový léta už jezdím FWD, že už si to jinak ani nepamatuju.
Naposledy upravil(a) jerry dne ned 26 bře 07:37, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Těžký a řiditelný předek -> větší boční síly na pneu -> dezén se "zbortí" a kamínky vytlačí z drážek ven. To samé při akceleraci. Tak to vidím já teoreticky
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja zase mal viacej kamienkov na pravej strane predok, zadok...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak na GR jsem objednal Conti PC6...ale Pirelli jsou ještě OK...chtělo by to Czech ring
A před chvílí objevil, že i Rasťo nazul PC6:
A před chvílí objevil, že i Rasťo nazul PC6:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A to samé garaz.cz a Kuba Rejlek.
Vubec to neni mediálni masaz, stejne jako objektivni testy pneumatik...
Vubec to neni mediálni masaz, stejne jako objektivni testy pneumatik...
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Aktualne mam na trackdays Federal RSR 595 UHP pneu. Chtel bych se posunout nekam dal, protoze pneu je to postacujici, ale pomerne rychle se meni na blato a zacina me limitovat. Ted, kdyz uz je dojizdim, premyslim co dal.
Bohuzel, vyber neni snadny. Kazdy tvrdi neco jineho. Je realne velky rozdil mezi napr Michelin Pilot sport cup 2 a Toyo R888? Cena je proti Federalum o dost vetsi, je tam opravdu adekvatni posun? Pneu bude primarne slouzit na okruhu za sucha, ale musim mit homologaci pro normalni provoz, protoze mam malej kufr
Bohuzel, vyber neni snadny. Kazdy tvrdi neco jineho. Je realne velky rozdil mezi napr Michelin Pilot sport cup 2 a Toyo R888? Cena je proti Federalum o dost vetsi, je tam opravdu adekvatni posun? Pneu bude primarne slouzit na okruhu za sucha, ale musim mit homologaci pro normalni provoz, protoze mam malej kufr
Potřeboval jsem narychlo dozadu nový gumy 215/55/16, volba padla na Nokian Line, tak jsem zvědavej, jak se budou chovat, na jaře přikoupím i předky, ať se o nich dá něco říct. Se zLine jsem hodně spokojený, Contíky nebo Michelinky to samozřejmě nejsou, ale o moc pozadu mi na moje ježdění nepřipadají.
Na zimu mi v pneuservisu řekli, že budou lepší WR D3 než D4, ten vzorek na D3 na mě působí taky líp, co říkáte?
Na zimu mi v pneuservisu řekli, že budou lepší WR D3 než D4, ten vzorek na D3 na mě působí taky líp, co říkáte?
-
- Pan Řidič
"vzorek pneumatiky na mě působí líp"
A jakou měl příchuť?
A jakou měl příchuť?