BMW Z4 Coupe
Re: BMW Z4 Coupe
Kolega je teda echt kámoš, půjčit svoje auto na okruh a ještě k tomu SUV
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To je racechrono?Vrooom píše:Myto za mnou. Bylo to fajn. Akorat mi prislo, ze lide byli mene ohleduplni a mnohem casteji jsem za nekym trcel (treba starsi chlapik v M3 E92, mel v tom zavodni sedacky, ale nez me pustil byla to vecnost).
Lepsi brzdovka se pozitivne projevila a konecne neumiraly brzdy po 10 minutach. Asi nebyla dobra volba jezdit s dost ojetyma prednima gumama (mel jsem v zime spatnou geo a jedna guma byla dost spatne sjeta), nebo se mi to jen zdalo, ale auto mi prislo nejaky nedotacivy. Uz abych nahodil jine gumy. Puzil jsem nejakou apku na mereni kol, v ni vyslo nejlepsi 54,51, ale to je imho blbost, dle videa mi vyslo 55,1 naopak jine kolo odmerila 55,8 a dle videa mi vyslo 55,2, ale ma fajn funkce, zaznamenava pozici na okruhu. Rek bych, ze v prumeru jsem jezdil okolo tech 56-57. (mozna merila spatne protoze jsme si dal na spatne misto pocatek okruhu.)
Oproti časomíře v Mostě mi to občas haprovalo o nějakou tu desetinku. Ale orientačně výborná appka. I díky tomu, že ukazuje rychlosti co si kde dosáhnul. Ale ta půlvteřina tam sem tam muže uletět, no..
TSs
ten rozdil v case je imho dan tim, ze mobily pouzivaji jen 1 Hz GPS snimace. zvlaste na kratkych okruzich to muze hrat roli. kdysi jsem si kvuli tomu poridil BT 10 Hz GPS. pouzil jsem ho pak jen jednou a od te doby lezi v supleti.
nechcete nekdo?
nechcete nekdo?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Vroom: pěkné to je. Když to tak vidím, tak mám svrbění jako blázen, asi budu muset jet výhledově poškádlit miatku do Mostu. Dát si pár kol jen pro ten pocit...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
A proc nechces jet do Myta? Miatka je optimalni. Na tech dvou rovinkach ji chybi vykon, ale v zatackach funguje pekne. Treba bych necekal, ze se to bude libit lidem s vetsima autama, ale i majitel te M3 byl nadseny, den predtim si to uzil v moste kde brzdil z 210 na konci cilove rovinky, a tady si pekne zablbl s autem. Kazdy ma svoje kouzlo. Ja bych si do mostu rad zajel, ale je to tak desne daleko.
Jsem o tom i uvažoval, ale pak mi to bohužel časově nevyšlo, tak jsem se šel místo toho projet s kámošem po okreskách. Příště se polepším .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Kua koukam na desky a uz abych je pomalu zase menil, je tam mam tak 4 mesice
Tak fakt, zadni desky to nejak nerozchodily, oblozeni z nich uplne opadalo ... (jsem zvedavy jak nove desky zvladnou zajeti rovnou na okruhu) Jeste se musim pochvalit, jak jsem vymenil zarovicky tak mi poprve od koupe auta nesviti zadna kontrolka
free image hosting
free image hosting