Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Passat B8 variant dnes opět hlídkoval před Brnem:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska na Evropské v tandemu -Ramer OFF
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska vzorně pomáhali a chránili - kupodivu stáli za vozidlem a také měli na střeše výstražné znamení
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Indy a inde...
Ráno (bylo asi vosum) dojíždím domů z bezstřechového výletu a na dolním koncu Hňupiska u zastávky čsad zdálky viditelná modrá oftáka.... čili předpisově okolo nich, on za volantem, ona na sedadle spolujezdce, bradavice v masce... a .... ticho, P950 ani píp.... ty woe, ve mně hrklo, že sa mi posrala chytrá paní v podpalubí... no nic, no... sem m4Zlika umyl, vyblyskal a že ho du osušit .... tak zase okolo nich (tam i zpět), zase seděli v autě (vesty, čepice, prostě v plné polní) a zase ticho.... tam i zpět.... schizofrenie ve mně řádila..... taxem se nasrál, skočil do druhého auta a že to du otestovat.... zase tam seděli a zase nic, ticho.... sa mi fest ulevilo, že sa paní v P950 neposrala.... a dyž sem jel o 3 minuty zpět, tak už byli oba venku, on prostisměru, ona v mém směru a brali na dýchánek.... ňa ne, bo paní tam zrovna měla dýchače.....
Ráno (bylo asi vosum) dojíždím domů z bezstřechového výletu a na dolním koncu Hňupiska u zastávky čsad zdálky viditelná modrá oftáka.... čili předpisově okolo nich, on za volantem, ona na sedadle spolujezdce, bradavice v masce... a .... ticho, P950 ani píp.... ty woe, ve mně hrklo, že sa mi posrala chytrá paní v podpalubí... no nic, no... sem m4Zlika umyl, vyblyskal a že ho du osušit .... tak zase okolo nich (tam i zpět), zase seděli v autě (vesty, čepice, prostě v plné polní) a zase ticho.... tam i zpět.... schizofrenie ve mně řádila..... taxem se nasrál, skočil do druhého auta a že to du otestovat.... zase tam seděli a zase nic, ticho.... sa mi fest ulevilo, že sa paní v P950 neposrala.... a dyž sem jel o 3 minuty zpět, tak už byli oba venku, on prostisměru, ona v mém směru a brali na dýchánek.... ňa ne, bo paní tam zrovna měla dýchače.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Šak já tudle dával fotku tandemu - Pašík a new O3 a taky bylo ticho... Nesmíš hnedka propadat v panice
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já za poslední týden potkal ramerového auta snad 10x a vždy jen dychačka atd... ramer off
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Já je potkávám se zaplým furt někde, už to ani nedokážu spočítat. Mi někdo bude vykládat, že benga nejsou vidět, bych ho utloukl řidičákem. (tady jsou úplně zmagoření)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řBob: dneska probíhalo zaškolení na LC4 ve Zlíně....
M.Z. "tady" znamená kde? Já je taky moc nepotkávám měřit...
M.Z. "tady" znamená kde? Já je taky moc nepotkávám měřit...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA