BMW Z4 Coupe
Re: BMW Z4 Coupe
Krasne pocasi na vyjizdku Fajn silnicka. Zimaky drzi na mokru snad vic nez letnaky.
Myto za mnou. Bylo to fajn. Akorat mi prislo, ze lide byli mene ohleduplni a mnohem casteji jsem za nekym trcel (treba starsi chlapik v M3 E92, mel v tom zavodni sedacky, ale nez me pustil byla to vecnost).
Lepsi brzdovka se pozitivne projevila a konecne neumiraly brzdy po 10 minutach. Asi nebyla dobra volba jezdit s dost ojetyma prednima gumama (mel jsem v zime spatnou geo a jedna guma byla dost spatne sjeta), nebo se mi to jen zdalo, ale auto mi prislo nejaky nedotacivy. Uz abych nahodil jine gumy. Puzil jsem nejakou apku na mereni kol, v ni vyslo nejlepsi 54,51, ale to je imho blbost, dle videa mi vyslo 55,1 naopak jine kolo odmerila 55,8 a dle videa mi vyslo 55,2, ale ma fajn funkce, zaznamenava pozici na okruhu. Rek bych, ze v prumeru jsem jezdil okolo tech 56-57. (mozna merila spatne protoze jsme si dal na spatne misto pocatek okruhu.)
Rano docela narvano (rada na okruhu i do myta )
image uploader
Byli tam i fajn lidi, seznamil jsme se s majitelem 130i a M3 e46.
Moc pekne mu to jelo, bylo videt, ze to je rychlejsi auto a na rovinkach ujizdel. Auto si pochvaloval i kdyz to byla seriovka, akorat nadaval na diferak, pry chce delat novy i s kratsim prevodem. Mel to teda s SMG, pry jezdil motokary (I v myte, mel to najete) a je zvykly brzdit levou nohou. (rikal, ze taky jezdil okolo 56) Z ko mi pochvalil, byl prekvapeny, ze se dokaze nejak drzet (ja musel jet super jizdu abych se drzel ...). Pak drzet se M2 bylo bez sance. Chtelo by to vice koni xD
Trochu jsem se projel se 130i. Majitel me zna z meho kanalu na yotube a nabyl dojmu, ze snad umim ridit :-DD Navic je z Olomouce tak mam snad konecne kamarada na projizdky. 130i pusobi ze sedadla ridice dost jinak, uz jen to kde v ni clovek sedi, ma mnohem prijemnejsi spojku, nema jen kousek chodu jako moje. I zvuk je jiny. Tahle byla na lpg a prislo mi, ze nejak nejede a celkove je vic odfiltrovana.
Akce se vydarila, akorat me nastavalo, ze lidi vyprovazeli uz 20 minut pred 18:00.
Lepsi brzdovka se pozitivne projevila a konecne neumiraly brzdy po 10 minutach. Asi nebyla dobra volba jezdit s dost ojetyma prednima gumama (mel jsem v zime spatnou geo a jedna guma byla dost spatne sjeta), nebo se mi to jen zdalo, ale auto mi prislo nejaky nedotacivy. Uz abych nahodil jine gumy. Puzil jsem nejakou apku na mereni kol, v ni vyslo nejlepsi 54,51, ale to je imho blbost, dle videa mi vyslo 55,1 naopak jine kolo odmerila 55,8 a dle videa mi vyslo 55,2, ale ma fajn funkce, zaznamenava pozici na okruhu. Rek bych, ze v prumeru jsem jezdil okolo tech 56-57. (mozna merila spatne protoze jsme si dal na spatne misto pocatek okruhu.)
Rano docela narvano (rada na okruhu i do myta )
image uploader
Byli tam i fajn lidi, seznamil jsme se s majitelem 130i a M3 e46.
Moc pekne mu to jelo, bylo videt, ze to je rychlejsi auto a na rovinkach ujizdel. Auto si pochvaloval i kdyz to byla seriovka, akorat nadaval na diferak, pry chce delat novy i s kratsim prevodem. Mel to teda s SMG, pry jezdil motokary (I v myte, mel to najete) a je zvykly brzdit levou nohou. (rikal, ze taky jezdil okolo 56) Z ko mi pochvalil, byl prekvapeny, ze se dokaze nejak drzet (ja musel jet super jizdu abych se drzel ...). Pak drzet se M2 bylo bez sance. Chtelo by to vice koni xD
Trochu jsem se projel se 130i. Majitel me zna z meho kanalu na yotube a nabyl dojmu, ze snad umim ridit :-DD Navic je z Olomouce tak mam snad konecne kamarada na projizdky. 130i pusobi ze sedadla ridice dost jinak, uz jen to kde v ni clovek sedi, ma mnohem prijemnejsi spojku, nema jen kousek chodu jako moje. I zvuk je jiny. Tahle byla na lpg a prislo mi, ze nejak nejede a celkove je vic odfiltrovana.
Akce se vydarila, akorat me nastavalo, ze lidi vyprovazeli uz 20 minut pred 18:00.
Super report Samozřejmě mě mrzí, že jsem tentokrát nebyl, ale příště to snad vyjde. Co byla ta 130i zač? Nebyl to pofacelift?
Ee je to presne tahle http://www.vyhledavacvozu.cz/car/show/1 ... s-lpg-navi
Dal na to jeste Mpacket zadni naraznik a pry menil tlumice za sachs, ale sedacky to ma obyc. Prislo mi to fajn, vubec bych nerekl, ze to melo najeto 250k km.
Dal na to jeste Mpacket zadni naraznik a pry menil tlumice za sachs, ale sedacky to ma obyc. Prislo mi to fajn, vubec bych nerekl, ze to melo najeto 250k km.
Super akce, dokonce mi vyšel i plán úplně nepopravit dosluhující gumy, nové ještě nejsou doma.
Největší zážitek jsem měl z řízení plech-cupové Sierry, to byl adrenalin
Největší zážitek jsem měl z řízení plech-cupové Sierry, to byl adrenalin
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak fakt, leva guma nic moc. Proto se tomu nejak nechtelo do zatacek.
-
- Pan Řidič
Pěkný pěkný (nemluvím o té gumě)
Kdy že je další taková akce?
A co tam máš za brzd. destičky a kapalinu?
Kdy že je další taková akce?
A co tam máš za brzd. destičky a kapalinu?
Pěkně ti z ní leze plátýnko
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
doriftonigga: myslim, ze v pulce cervence.
Nejobycejnejsi ate desky z eshopu + castrol srf brzdovku.
MZ: nj, trochu se mi i blokovala predni kola, asi to bylo tou gumou.
Nejobycejnejsi ate desky z eshopu + castrol srf brzdovku.
MZ: nj, trochu se mi i blokovala predni kola, asi to bylo tou gumou.
Akce to byla výborná, ale oproti podzimu tam bylo těch lidí fakt hodně. Já jsem jezdil v tom Tiguanu Měl jsem jet s 330i, ale praskal mi expanzka, tak jsem to raději nepokoušel a kolega mi půjčil jeho auto. Dostal jsem to pod minutu, ale jsem řidič lopata. Příjemně mně to auto překvapilo, velmi dobře maskuje hmotnost...