S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Si telefonoval, taxem nechtěl rušit....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Clovek sa vrati z konferencie, plnej digitalizacie, elektromobility, autonomneho riadenia...a potom sadne do 17-rocnej MX-5, zhodi strechu, v radiu mu pustia Rage Against the Machine a prebehne sa vecernou Bratislavou...a vsetko je hned ako ma
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
To já jsem si dneska na služebku vzal miatku a bylo z toho úžasných 350km s "novým" výfukem . Jsem z toho zvuku docela u vytržení. Je to přesně tak akorát, že to nepřeřve sání a přitom je to slyšet když člověk hrábne do plynu. A takhle to zní vzadu: https://www.youtube.com/watch?v=7IjU8ogL5ic (romantika jako sviňa). Ještě si musím někde nahrát průjezd.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Neska krásných jarních 150 km Kelčskou vrchovinou.... akoráth se tam dostat byl potrat, na hlavních silnicích byl klasický páteční šrumec....
Komu není lenivo stávat, tomu je dopřáno.... brzo ráno sem si střihnul (se střechou dole, i dyž to chvílema ukazovalo enem +4stC...) krásných 188 km za 1 a 3/4 hodiny.... silnice absolutně bez provozu, od nás do Kolárovic (přes Bumbálku a Semeteš) a z5 sem předjel 3 (ano, slovy tři auta)... ditto okolo šanců a taky přes Konečnou do Turzovky..... oooaachhh....
Akoráth dojezd domů byl krapet "psycho" ale o tom indy a inde...
Akoráth dojezd domů byl krapet "psycho" ale o tom indy a inde...
Dneska po práci úžasných 100km u nás po okolí. Sice už je to čtvrtá nádrž v řadě po okreskách se spotřebou 15L
, ale úplně mě to nabilo. Mám novou geo a je neskutečný co to s tím autem udělalo. I na relativně obyč uhp to drží jako sviňa a přitom si to zachovává hravost a čitelnost. V nájezdu do kopce je cítit malinko nedotáčivost, ale naštěstí se nechá lehce přeprat plynem. A ku.va ten zvuk a smrad bez toho restriktoru ve výfuku, najednou je z toho normálně malá závodnička .
, ale úplně mě to nabilo. Mám novou geo a je neskutečný co to s tím autem udělalo. I na relativně obyč uhp to drží jako sviňa a přitom si to zachovává hravost a čitelnost. V nájezdu do kopce je cítit malinko nedotáčivost, ale naštěstí se nechá lehce přeprat plynem. A ku.va ten zvuk a smrad bez toho restriktoru ve výfuku, najednou je z toho normálně malá závodnička .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Neska bylo po delší době krásně, takže sem vyrazil, i dyž mi je furt po té chemii ne úplně na Thymolinové úsměvy.... napřed necelá hoďka s ní (cca 75km) a potem hoďka bez ní (cca 100km)... fajne to bylo, ale nebylo teda tak těplo, jak rosničky slibovaly... i potkal sem 3 bezstřechy - asi nejzajímavější byl před chvílí mezi Hbečvou a Dbečvou ftipe, teda F-type...... poprvé sem ho viděl live, zajímavé auto a hlavně tedy ty dvě ROURY, co to má zezadu uprostřed sou asi 15cm nebo tak nějak.... vydává to zvuk jaxfiň, ale nějak mu to moc extra nejelo..... ale mně taky ne, bo sem byl na suchu a chtěl dojet na Benzinu v RpR...
Neska asi po 2 nebo 3 týdnech (bylo škaredě a bylo mi blbě, teda ešče furt je, ale venku bylo/je tak křasně, že sem prostě musel...) sem zase vyrazil.... křasa - 200 km, slunko, bez PaChu, akorát ke konci už byl konco-víkendový provoz jaxfiň... ale jinak paráda...
Motorkářů hafo, ale bezstřecha jen jedna jediná - miatka zaparkovaná před hospodou v Bystřičce....
Jo, a letošní první tisícovka kulometrů už je za náma....
Motorkářů hafo, ale bezstřecha jen jedna jediná - miatka zaparkovaná před hospodou v Bystřičce....
Jo, a letošní první tisícovka kulometrů už je za náma....
Já si to dal dneska taky s větrem ve vlasech, akorát jsem musel stáhnout okýnko
Ale ráno bylo na Hamrech 0,5 st. tak ta přilnavost nebyla ještě ideální. I tak jsem si zajezdil hezky, z přední gumy leze plátýnko, asi už budu muset přezout.
Ale ráno bylo na Hamrech 0,5 st. tak ta přilnavost nebyla ještě ideální. I tak jsem si zajezdil hezky, z přední gumy leze plátýnko, asi už budu muset přezout.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3